- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Да на сплит съм, но съм променял доста неща. Сигурно е от метода, не вярвам да е от обикновено трениране, и от това де, но повече от Метода 21.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ах, дай боже!Далеч съм много от тях, а ти сега как тренираш ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
С програма за сила5x5 ,ся минах на 3х5 и така ..
Качвам яко в момента и вдигам много яко(сравнително де) Ама тягата 130х5 95х5 клека 85х5 лежанката
И само тва ли прайш ?
sapphire5![]()
Лег клек тяга раменни преси седнал и май тва е всичко
Тесен хват за трицепс на лега 4 серии с много малко килограма
Сгъване на дъмбели за бицепс с много малко килограма
Да тва е![]()
Я пусни една нова снимка ти казах аз, на ЛС да е, да те видя с тия програми докъде си стигнал![]()
sapphire5![]()
Аз се чудя как да си махна тая.Ти ми дрънкаш тук да слагам нова.
Вече уча в Б-я и не трябва да имам никви снимки по форумите и тн..
Айде бе пусни на ЛС и ще ти пусна и аз ;д
sapphire5![]()
И ти ли ще ми пуснеш?
Чекай си утъркам първо уя в керемида,че да не ме боли като ти късам анала![]()
![]()
аре бе ;д нали си големия културист, дай да те видим
sapphire5![]()
Я кажи на ЛС как да си махна снимката..Смисъл никъде не намирам аватар???
Ти знаеш ли де да намеря да я махна ?
Потребителски панел > Редактирай профилната снимка
sapphire5![]()
Няма такова..
Потребителски профил има
А там няма как да редактирам снимката си.......
sapphire5![]()
Не може да няма, ти не знаеш как да го направиш ;ддд
sapphire5![]()
awerw измисли нова формула в бодибилдинга, патентовал съм я вече та формулата е тази:
ръка = тегло/2 !!!!!!!
sapphire5![]()
По тази логика ръката ми трябва да е около 41 см,а тя е г-д толкова.На добър път си.Ако не станеш културист поне математик ще станеш или физик![]()
Вкарай и нещо за ръста като фактор ? Или не е нужно?![]()
оф стига тренирайте , а гледайте да влезете в някой хубав университет,че аз лично съм голям мързел в ученето
И аз тва гледамЗарад тва пусто даскало съм позанемарил напоследък тренировките и лекичко и храната..
А като почна да одя ей ся от януари по 4 часа всяка събота-неделя на уроци по биология-химия хептен зле ще стане![]()
Дано поне си заслужава и да стана велик стоматолог.Нека силата бъде с мен![]()
Нека,нека
А с мен е свършено - на път съм към самоубийство ...
НИищо няма да стане от мен... но както и да е....
ще търся помощ в гроба , защото тази планета е на дявола и всичко трябва да пукне!