- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
туко що бих 56Как се справяш с тва висене ?
![]()
![]()
![]()
![]()
справям се по-добре
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Висиш повече от 56 секунди годишно на лоста![]()
![]()
56 секунди в минута![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тъй, остава по-малко от месец, до другия основен, този път съм си намислил и добавки! Работата е, че искам да наблегна на ръцете, знам, че не са най-важни, но някак си се успокоявам като знам, че мярката им е голяма. Мисля да огранича до една степен корема и краката, може и леко рамото, а да наблегна на ръцете. Знам риска от претоварване, но и преди съм тренирал предимно ръце и имах резултати, сега мисля да ги включа поне 2 пъти в седмицата, ще видя как ще уредя останалите групи, първото ми питане е дали ви се струва добро като идея ?
sapphire5![]()
Пич искаш да наблегнеш на рацете ок аз тренирам лека атлетика вече 5 години спринтиор съмръце ами аз в нас предимно правя гирички бицебс трицебс трицепса се прави ставаш изпъваш 2-те ръце над теб и пускаш назад свиваш лактите пускаш вдигаш и така яко се зацепва трицебса друго амм даваш 2-те колена на леглото /табуретка и р ъцете за земята и като лицеви опори дигаш пускаш друго на земята лягаш колената на земята глезените в в ъздуха и почваш р ъцете до теб като лицеви опори ама ДО теб като лягаш да са до гърдите ти няма да ги рястягаш на ляво и дясно а до теб и се п ъскаш и вдигаш дано с нещо да съм ти помогнал и аз си тренирам сега с ъм на 6-чаши бира
ътре вечер малко треининг ще направя и аз ДАНО С НЕЩО да съм ти помогнал.
![]()
ами помогна ми, да не се обидишама тва го питах преди 1-2 години мисля че
sapphire5![]()
Остави го човекът е на 6 чаши бира..А може би и не само товаТайната на големите баници е съвсем различна,нали знаеш?
![]()
казвай всичко :Д
sapphire5![]()
ММ силикон..![]()
Найш ли кво са чудя..Гледам раздел секс имат разпитвайте ме и някви никове..Трябва си направим и тук,ама да е за фитнеса..![]()
брат, дай един свестен съвет, стига ебавки ;д
sapphire5![]()
концентрирай в/у тренировките . Има хубави системи.. Взимай достатъчно протеин.Това е всичко..Предполагам,че въглехидратът ти е ясен,защото също така е евтин..
ще разгледам бб-тийма за схема спец за ръцете, ще ги подредя добре, ще нагъвам протеин, храненията ще са минимум 4 и на тренировките ще се опитвам да изпълнявам всичко както трябва и да се надяваме, че след това, ще стигна и аз 40в началото на септември започвам повече да размишлявам, сега само си нахвърлям идеите да ми е ясно какво ще правя.
sapphire5![]()
Когато се правят клекове ръцете наистина растат, но не защото се натоварват, а защото когато се правят упражнения, като клек, мъртва тяга и лежанка, в тях участват повече мускулни групи!
При клека участват:Крака,Гръб,Кръст,Р амене, а Ръцете почти не участват, но разтежа не ръцете се получава от това, че те са малък мускул, а караката - голям.
Когато тренираме голяма мускулна група (карака), тялото произвежда повече Тестостерон, от там тестостерона помага за по-добро и пълноценно усвояване на хранителни вещества от тялото, а от там идва и растежа на Мускулите, колкото по-малки са те толкова по-бързо могат да пораснат стига да се прави всичко правилно!
За да се забележи ефект от клековете при ръцете, трябва в деня след Крака да се правят ръце, за да може чрез повечето Тестостерон произведен от тялото,балгодарение на тежката тренировка за карака, ръцете да получат необходимото им възтановяване за да могат да се развиват добре!
Все пак от много голямо значение е и генетиката на самия трениращ!
Общо взето това е “тайната” на изречението “ПРАВИ КЛЕК ЗА ДА ТИ РАСТАТ РЪЦЕТЕ”!!!
Разбира се има още много детайли за постигането на това, чрез този метод, но това е Основното.
KILLUMINATI !
^Хормона на растежа също се отделя в по-големи количества при тежки тяга и клек.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Глупости на таркалета.Кажи го на бай нацепеняк от залата със 60 ръка дето краката са му колкото ръката ми..
Абе, миналия основен разчитах на краката и не видях голяма полза..... теорията да правя тях, че после тестостерона да помага и на ръцете нещо не ми се връзва, да разчитам на едно пък да помага и за друго. То и в краката си влиза доста маса, а не толкова в ръцете. Пък и съм склонен да им отделям повече време, те и без това краката ми са големи спрямо тялото.
sapphire5![]()
В бб-теам имаше хубава дискусия относно това,мускулна конкуренция е това дето търсиш.
доста сложно понятие :Д пък и не намерих кой знае какво за него, просто ще отпусна краката и корема и ще включа втори път ръце, пък да се надявам, че ще имам успех, трябва да оправя и въпроса с добавките, после тренировките и яденето иии много късмет![]()
sapphire5![]()
В гоогле я няма![]()
Пирамидата ти е на обратно и няма да имаш резултати...
еее, просто така го написах, знам че всичко е важно...
sapphire5![]()
Разгледах уж някои методи за ръцете, защото смятам в едната тренировка да включа нормалното си трениране 3х10 или може би 10х3 като почивките са малки от 5-10 сек, а в другата да включа някой метод и да редувам методи. Макар че според мен най-добре ми растат когато повторенията са малко, килограмите много и изпълнението перфектно, щом усетя че са напомпани значи тренировката е била успешна. Та приемам методи за трениране на ръце, видях някои в бб тийма, но приемам и още !
sapphire5![]()
Днес започнах да обмислям тренировките и както и да ги нагласям, осъзнах, че някои мускулни групи трябва да поизостанат.... просто няма начин да ги тренирам както преди, ръцете заемат почти половината ми тренировки през седмицата. Остана ми варианта, да ги тренирам просто колкото да вървят леко напред, демек, махам по 1-2 упражнения, а преди както имах свободни упражнения и си добавях по едно за предмишница и трапец, тези пък хептен отпадат. Главно сега съставям програмата като цяло по мускулни групи, после и упражнения ще оправя.
Пон - Ръце
Ср - гръб и 3 упражнения за рамо (тук съкращавам)
Пет - Ръце и 3 упражнения за крака (тук пак съкращавам)
Нед - Гърди и корем
Мнения за програмата ?
sapphire5![]()
Мнения-ужас.