- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Е остави кво ти казва тоя спортист6 зони ала бала , прави едно упражнение накрая и до там,той нека си прави предмишницата,я дай го видя колко е масивен и релефен ?
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
По-едрия е, гръдната му е 120, талия 60, ръка 40
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Доста работа има пред себе си ако говорим за визия![]()
Не говорим за визия, масивен си е, 80кг е
sapphire5![]()
Оф! а бе аверв ли къв сиКо ме разсмиваш Ша паднЪ Ут столЪ .. Къде е тая маса на 80 кг xaxaax колко вода и колко мазнини има е голям въпрос
А пък за маса на 80 кг не говорим,като стане 100 кг чист мускул -говори за маса !
Вирусе, ти ли си този на снимката ?
ПП: Вземи я смали малко, че разтяга станицата отвратително така..
Сега, за теб може да са малко, но за нормален човек, 80кг. са си масивност ;д
sapphire5![]()
Е ако е 1.70-.1.75 и е изчистен - ДА,но той има доста да чисти,за да изглежда добреПървоначално написано от awerw
![]()
Ейй, тва момче има преса, не ти пратих снимката с пресата да не кажеш: "И баба има плочки"![]()
sapphire5![]()
Не бе,ама като го видях на снимката не ми изглеждаше кой знае..Както и да еНека си бъде масивен,мене ко ми пука за някъв непознат дали е масивен има или няма преса
![]()
Визията не е нищо, да не е модел?!
П.П.: Авторе, кво напрайхте на състезанието с дърпането?
Първоначално написано от NeSumSuglasen
1, 2 и 3 юли ще се състои, събрах няколко човека, направихме една кратка силова тренировка, но само една, няма организация ;д сега щех да питам Лъвчо кога ще ходи към Казанлък, че състезанието ще се провежда там ;д
sapphire5![]()
Не знам ! Или утре или в Сряда! Ама ще ходя и на море точно края на юни,начало юли,така,че не знам! Ама все още и за морето не съм сиг щото там се чудя кво ще ям цяла седмица : )Първоначално написано от awerw
Е не е толкова трудно, малко ще разпуснеш, ще плуваш повечко и си бомба ;д та реших аз да си променя малко програмата, сега ще пусна няколко варианта да си кажете мнението:
1. 1ден: Гърди,трапец,рамо
3ден: Гръб,крака трицепс
5ден: Бицепс, корем, предмишница
7ден: Гръб,трицепс, корем
2. 1ден: Гърди,рамо
3ден: Гръб, трапец
5ден: Бицепс, трицепс, предмишница
7ден: Крака, корем
3. 1ден: Гърди, корем
3ден: Рамо, трапец
5ден: Крака, гръб
7ден: Бицепс, трицепс, предмишница
Нали в един ден трябва да имаме около 10 упражнения ?
sapphire5![]()
Нищо не трябва...Групирането на мускулните групи не струва!Първоначално написано от awerw
Тцц, какво му е грешното ;д
sapphire5![]()
Кви са тия глупости..2 пъти трицепс в седмицата , гръб-крака-трицепс
Деня след трицепса правиш гърди
Вкарваш гърди и рамо в един ден
пълна шитня![]()
Ами не са правени от специалист ;дд но мисля, че си подхождат гърди и рамо. Сега се спрях на други 2 ;дд
1. 1ден: Гърди, рамо, трапец
3ден: Бицепс, трицепс, предмишница
5ден: Гръб, крака, корем
2: 1ден: Гърди, рамо
3ден: Бицепс, трицепс, предмишница
5ден: Гръб, трапец
7ден: Крака, корем
В първия вариант съм ги струпал в 3 дни, във втория малко са разтегнати, коя е по-добра от двете ? Не ми казвайте, че и двете не стават, какъв е проблема единия ден ръце, трапеца и гърба са на едно място и гърдите и рамото са близко, само краката и корема не са много добре ама тва е ;д
sapphire5![]()
Гръб крака веднага го махаш!
Гърди-рамо също!
Щом гърба нема да е с краката значи програмата ще е в 4 дни. Еми значи рамото с гърба и трапеца с гърди ?
sapphire5![]()
Пак не ми харесва ама е по-добре от преди!Първоначално написано от awerw
![]()
Добре де, как го разбираш кое е добре и кое не е? дай малко акъл та да си правя сам ;дд
sapphire5![]()
След много сложни процеси на обработване на информация в мозъка ми разбирам,че е шитня![]()
ПП: Не вкарвай две големи мускулни групи в една тренировка(гръб-крака)
ПП2: Гърди и рамо не вкарвай в един ден,защото раменните преси пред глава няма ти излезнат и с 50%![]()
Такам, за сега добре ;д Мисля, че я формулирах ;д
sapphire5![]()