- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Модератора да не я трие. Този път който няма да отговаря няма и да пише ! Та въпросите от миналата тема бяха:
Преди кардио трябва ли да се яде нещо и какво ?
След него освен протеин на какво още трябва да е богата храната ?
Как е по-добре да правя кардиото:
1 В почивните дни ?
2 Да махна някоя тренировка или упражнение и пак да правя в почивните дни ?
3 Да спра с тежестите и 2-3 седмици само на кардио, а ми трябва и само 2-3 кг. да сваля ?
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Delete
Turn off
Толкова много инфо има както тука така и в други сайтове.. а ти все едни и същи въпроси.."какво да ям преди да правя кардио..ааам ами след кардиото"...
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

най добре хапни мухоморки,и ни отърви веднъж завинаги от малоумните си теми и постове..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ееми няя се разберем с вас
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ и какво ще направиш по въпроса

12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване.
9. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
Вижте се, как не спазвате правилата !
Трябва да ви накажат с БАН !
sapphire5
Имаше и една точка за публикуване на теми с несериозен характер
Несериозна я правите отново вие ! Аз я пускам за да питам в нея и за да не правя други теми и като не ми отговаряте и се правите на интересни става несериозна.
sapphire5
Замислял ли се за развитието на твоите теми? Прочети си предишните две отново и пак помисли защо не ти отговаря никой.Първоначално написано от awerw
Защото не знае отговорите !То така излиза

sapphire5
За разлика от тебе велико мислительо,ние сме тъпи и необразовани в занаята,ама с по-добър релеф от твоя.Първоначално написано от awerw

Ее на всеки му се налага да чисти все някогаАе вече нема да отварям теми тази беше последната да се пробвам дали някой съвестен ще ми отговори !
sapphire5
Преди кардио зависи кога е може да ядеш протеин! БЕЗ карбохидрат.Първоначално написано от awerw
Можеш да правиш кардио винаги 6 от 7 или 7 от 7 дена зависи от диетата и как се въстановяваш,добавки, стероиди етс.
Правиш първо анаеробни после аеробни занимания!
ТЕЖЕСТИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ! Иначе мускула губи стимул и се разгражда по-бързо! Анаеробните тренировки горят мазнини до 40часа след тренировка, а кардиото до 5 (мисля не съм сигурен поправяйте) след трен!
п.с Като знам ,че си лостаджия ефекта от анаеробните трен. май спада до някакъв час ...
Не съм лостаджия. Мерси.
sapphire5

Опа ! И защо без въглени ?Първоначално написано от fatrat
След кардио ядеш каквото по принцип ядеш и след тренировка с тежести..
Може и със, може и без. Ако целта ти е да топиш мазнини, по-добре без въглехидрати преди това, иначе трябва да отделиш повече време за кардио.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
То пък ако не приемеш въглехидрат преди това ще стане едно кардио недей си игра ..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
А да питам добре ли е да се вдигат килограмите на тежестите по време на НВД ?
sapphire5
Могат, но трудно и няма логика.
Щом си на НВД значи явно искаш да сваляш. Тогава за какъв к*р са ти повече килограми? Повече килограми за маса или сила, а за маса и сила - ВВД...
По принцип може, но много трудно и пак казвам - безсмислено
Първоначално написано от NeSumSuglasen
И аз така си мислехмс
sapphire5

Най-добре на ВМ-НВД , така хем ще сваляш,хем ще вдигаш килограмите на упражнениятаПървоначално написано от awerw

АБЕ Стига с тея ВМ НВД кура ми. РБД щото тва нвд след 2-рия месец като спре да работи ,че го видиме как качи двойно! РАБОТИ СЕ С МАКСИМАЛНИ ТЕЖЕСТИ КОИТО МОЖЕШ ДА ВДИГАШ!
Значи да сменя само диетата пък тежести да вдигам колкото мога
sapphire5
ako искаш карай на НВД обаче след 2 месеца трябва да излезнеш много внимателно или да минеш в кетоза