.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 184
    Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Ако върна въпросите повярвай ми и шепа хора няма да останат.То е само 1 де.

А конкурсът не се ли казва "Мис и Мистър Тийн Проблем 2011"?

Никъде не прочетох, че участниците ще се оценяват само по външния им вид и по физическите им дадености / белези.

Спрямо моите разбирания участниците ТРЯБВА да са показали някакви други качества, за да спечелят тази титла. Трябва да са показали, че са интересни на форума, че са интелигентни и че превъзхождат останалите с наличиете на някакви открояващи ги качества и показатели.

Не мисля, че хубаво оскубаните вежди или напомпаният трицепс са най - важното в подобен конкурс. Не и за хора, които ще носят ранга "Мис / Мистър Тийнпроблем". Не и за хора, които ще представляват форума пред останалата част на обществото. Трябва да рухне сегашният имидж на форума - една сбирщина от кифли и псевдо корави пичове.

Трябва отдалеч да се вижда, че получилите това "признание" не са просто една обвивка... Българският тийнейджър не е просто една обвивка. Той е много повече.

Именно тази прекалено повърхностност ( не знам дали има такава дума ) спира мен, а и предполагам и доста други от участие.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Уинстъне, пращай снимки.

Може пък да се измисли втори кръг, на който да останат част от участниците и да им се задават повече въпроси, защото сега трудно ще ги събере отговорите от всички, които са заявили желание, а не всички влизат всеки ден.

напълно съгласна съм с мненията по-горе.По 2-рият въпрос някои от участниците изпъкват.Има такива,които се мъчат да напишат 5 реда и не казват нищо,а има и 1 участник,които на мен лично ми хареса как в 1 изречение обхвана всичко и показа истинско мнение.

ок,за 2-ри кръг освен двата въпроса.Предлагам или всеки да може да задавам по 1 въпрос на всички или на даден потребител въпрос,а аз ще ги събирам.Друг вариан е да изберете единодушно 3 въпроса,показващи характера и мнението на потребителите.Тези,които не отговорят или се откажат,въобще да отговарят на каквото и да е отпадат.И така дори и да дстанат 3-ма от момчетата и 3 момичета пак ще има борба,понеже ще се знае,че си заслуават.

Дискутирайте

да се изберат три еднакви въпроса е най-добре...
    нека се мери с еднакъв аршин

Може да се избере жури, което да се консултира помежду си и да избере въпросите, за да има някакво "отсяване" в началото. Очаквам да стане като с Горещия стол, където някои индивиди рухнаха за броени минути.

По мое мнение би било добре на останалите в "последния кръг" да се задават индивидуални въпроси ( на базата на впечатленията на журито за участника), целящи да ги поставят в неудобно положение, където някой неща ще си проличат.

Имам още доста подобни идеи, но голмата спънка тук засега е малкият брой на изявилите желание за участие.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    интересно ще стане
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

То това са журито е добра идея.Журито да е от 3-ма човека.Активно действащи по въжможност с различни мнения.Друг е въпросът дали някой ще се навие да е жури.Аз предлагам един от журито да е Rorschach.Другият да е миминко или лейди Ди,а третият semantics (забравих как се пишеше сега).Вторият кръг да останат от двете разделения по 5-ма.Къч тях ще се задават 3 въпроса.Последният кръг на всеки индивидуално ще се задават по 3 въпроса.Единствено ме притеснява,че малко се проточва цялото това гласуване.Идеи може да се дават,тъй като колкото по усъвършенстано толкова по добре.Аз нахвърлих идеите ми,които са от началото(без това за журито).

Та ако се приеме това с 3 членното жури,които иска да прати лс.Поне да видим дали някой се наема.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе не е добре с журито, особено пък с тези, защото ще са хората само от тук и другите с право ще мрънкат. Ако има жури, да определя само въпроси или нещо такова, но не и кой да продължи.

Е па явно за едното рангче няма навити.
    Ако се прави конкурс, то да се включи малко и ръководството. Да раздаде награди. По една книга "диагноза тийн", по една тениска етц.
    Да се определи кораво жури и лайв сесия в скайп с въпроси (може и стриптийз).

Ако не - организираме се няколко човека жури, но се ангажираме да осигурим и награди. По една книжка примерно.

Оценката на журито е примерно 30% от крайната оценка. Останалите 70% са гласове на пторебителите.
    ...

Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    То това са журито е добра идея.Журито да е от 3-ма човека.Активно действащи по въжможност с различни мнения.Друг е въпросът дали някой ще се навие да е жури.Аз предлагам един от журито да е Rorschach.Другият да е миминко или лейди Ди,а третият semantics (забравих как се пишеше сега).Вторият кръг да останат от двете разделения по 5-ма.Къч тях ще се задават 3 въпроса.Последният кръг на всеки индивидуално ще се задават по 3 въпроса.Единствено ме притеснява,че малко се проточва цялото това гласуване.Идеи може да се дават,тъй като колкото по усъвършенстано толкова по добре.Аз нахвърлих идеите ми,които са от началото(без това за журито).

Та ако се приеме това с 3 членното жури,които иска да прати лс.Поне да видим дали някой се наема.
    По - добре е идеите да се обсъдят сега, тъй като ако се прибърза определено ще има порой от недоволни и мрънкащи.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И мотивационно писмо!
    "Защо АЗ трябва да бъда Мис/Мистър Тийнпроблем..."

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Абе не е добре с журито, особено пък с тези, защото ще са хората само от тук и другите с право ще мрънкат. Ако има жури, да определя само въпроси или нещо такова, но не и кой да продължи.
    Не не не.Журито няма да решава кой да продължи.То порвокира с въпроси-потребителите четат и решават за кой да гласуват.

^лейди Ако знаеш как искренно очаквах някой да отговори на въпроса за Япония-"Ами аз съм за световният миирррр,за опазванЙе на околната средааа" поне да се развеселя

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    И мотивационно писмо!

А ти няма ли да организираш някакво пътешествие за победителската двойка?

Например посещение на спа център - делфинариума.

Sofia Rebel Station

^и видео как отговарят на въпроса "Ти х ще се ожениш ли за у" тип бате Енчо

Сега сериозно.(до колкото е възможно)

Супер фен Аватара на PIF
    преди две години бих участвала, но сега...
    иначе похвала за търпението и нервите на DisturbiaV
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    И мотивационно писмо!

А ти няма ли да организираш някакво пътешествие за победителската двойка?

Например посещение на спа център - делфинариума.
    Дори ще ги закарам лично със синьото ПОЛО!

нема се плашиш,Маринче,нема да има засади

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iziskan88
    нема се плашиш,Маринче,нема да има засади
    Мацко, аз теб от кога те чакам...
    Ама айде да не е тука в темата на хората.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    конкурсът се ли нуждае от мен в ролята на жури ?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Определено въпросите трябва да се оставят. Дори и на най-евтините женски конкурси за красота ги има
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на machoka
    Аз нещо не разбрах.

Нали имаше 3 въпроса в началото, които се задават на всеки. Те, до колкото знам, обхващаха 3 вида представяне:

1. Самопредставяне, изтъкване на таланти, хобита. Самооценка.

2. Япония. Социална ангажираност, политическо виждане, светоглед, идейност за справяне със и тълкувания на кризата.

3. Красотата ще спаси света - философска част, място за разсъждения, възможност за изразяване на логическа мисъл, защита на теза.

Този широк спектър, заключващ се в 3-те въпроса смятам, че е напълно достатъчен да оценим човека зад снимката до толкова, до колкото се иска в един виртуален конкурс за 'КРАСОТА' и фотошоп, както се изразихте. Това не е нито лексикон, нито викторина, нито парещ стол.

А по темата за фотошоп - ами на реалните конкурси, нали и там се явяват кандидатите с 3 килограма замаска по лицето и два флакона лак и кой знае още какво в косите.. тук не правим състезания по натурални фотоси, а такива, каквито участниците смятат, че ги представят в най-добра светлина. Това е.

Какви са тия журита, кръгове, чудеса..И без това кандидатите не са много, не ги отказвайте съвсем.

Да са гримирани на снимките - ОК, ама не и да са толкова пипани и да са замазвани мощно на шопеца... прекалено е

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Да са гримирани на снимките - ОК, ама не и да са толкова пипани и да са замазвани мощно на шопеца... прекалено е
    +1
    Според мен трябва да има въпроси и аз искам да съм жури(ако може де )

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Свършиха ли номинациите ? Аз май малко закъснях, ама ми се иска да номинирам ShizO, много е хубава
    Та ако не съм закъсняла де
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си