- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !Мис и Мистър Тийн Проблем 2011!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

^ да не забравиш и прокуратурата!!
veni, vermini, vomini

ще искаме награда меден грайндкор интелектуален месец за двамаПървоначално написано от Deadlock
, извън бюджета е.
та, говорейки сериозно, аз имам три номинации за момичета:
Decu
Dumb
Briseis
reoffender ще участва с тази снимка
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...1_576828_n.jpg
^и аз искам да участва,ама ти сам каза,че се дърпаопъва ни се нещо.Ще й направим ултиматум или се съгласява или й пращаме 1 голф само с здрави перничани

Ех, че е хубаваПървоначално написано от baceto
))
И аз я предлагам.

Абе аз защо не виждам отговорите наслед като участниците трябва да отговорят на тази въпроси?1.Опиши се (интереси,занимания,участв ш ли в "извън класни дейности",какво те влече,какъв човек си ти) като може да е дори и кратко
2.'Красотата ще спаси света' - какво разбираш ти под това мото- съгласна ли си или не и защо?
^ Доколкото разбрах аз отговорите ще се постнат след началото на конкурса за да не може никой от участниците да взаимства нещо в отговора си от някой от другите.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Аз пак питам кога ще се дефилира по бански !?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Защо няма въпроси като "Какво мислите за световния мир?", "Ако можехте да промените едно нещо в света, какво щеше да е то?"...

Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Първоначално написано от DisturbiaV
sh@dowимах предвид
She don’t wanna love, she just wanna touch...
Някои попита по горе,защо няма за световният мир2-ри Въпрос беше за станалото в Япония след като 4 красавици се отказаха,заради мисловната част на въпроса го махнах

Явно трябва да кажа,че които доброволно кандидатстват да не ми пращат само име и години и да се налага да вадя кристалната топка и да чакам образът на потребителя да излезе...С ИМЕТО ПРАТЕТЕ И СНИМКИ...

Бе нещо много малко участващи, що тъй?
Еми повечето не искат,а другата половина дори не си правят труда да откажат.Днес до 00:00 ще изчакам има 2-ма,които казаха,че искат но не са пратили снимки и така.
Ако има предложения,които не ги има казвайте.

твърде стара съм за Мис

Ами няма ли някакъв начин съобщението да се направи видимо за всички подфоруми, а.к.а. важно, което да стои най-горе в страниците?Първоначално написано от DisturbiaV
Мачок, модове о.О?
Щото съм сигурен, че има доста хора вероятно, които биха участвали, но не посещават раздела, а щъкат из другите.
Ти си на цели 19 (гадая) и вече си стара ? Толкова по-лошо за теб.Първоначално написано от Briseis
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Ами ще попитам и май ще го удължа за още 3 дни да видим и от другите подфорумиПървоначално написано от xBadxApple

много буквално ми приехте мнението. просто тази титла някак не ме изкушава