- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гърдите или задника
Както казах.. кой каквото си имаПървоначално написано от DarkTemplar
не плача
![]()
![]()
Аз пък не злорадствам, просто изяснявам фактите.![]()
Welcome to the Jungle...
Дупето тряя да е хубаво , уформено ! Е не и прекалено голямо , ама не съм фен на "детското барабанче". Иначе определено не съм цицоман ама все пак е добре да има "нещо"![]()
Харесвай се такава, каквото си и ще попаднеш на някой, който харесва малки гърди и ще ти се кефи многоПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Готин, това че не бих отказала малко по- големи гърди съвсем не означава че не си се харесвам такаваПървоначално написано от badsector
Пък и не ми трябва някой който ще е с мен заради циците ми O_O
![]()
без цици ще мина(всъщност аз мразя момичета с много големи мнекоцентрали.. предпочитам или с нормални или с по-малки но не и по-големи)но дупетооо ДУПЕТО брат ... там е истината!! да плющиии![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Циците да са като на тоя от аватара ти?Първоначално написано от playboyche
![]()
![]()
хаха :Д виждам интересни мнения :Д и да си призная се радвам че повечето предпочитат задника :Д не че нещо ама защото и аз съм от тия с по малкия бюст и с по оформен [ не голям ] задник :Д
Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]
Аз съм за по-големите цици.
Абе смешно ми е когато някое момче започне да се присмива на някое момиче което е с малки гърди.. сякаш неговите са по- големи от нейнитеебати логиката вкарвам
![]()
Интересна логика, определено!Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
*сън*
Всъщност мъжката гръдна обиколка е по-голяма от женската ...Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Предпочитам малки цици с хубаво дупе, отколкото огромни с дебело...
Е поне ше знаеш, че твоя човек няа да е с теб заради вимета...Първоначално написано от CupcakeKitty
mmagdalenaa мой човек си значи![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Е дупето много ясно, повече работа, по-малко приказки![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Гърдите си изпълняват функцията най-често единствено при раждане, а дупето е винаги активно!
дупетоо![]()
гърдите ги харесвам всякакви [ само не някви 2 метра надолу]
![]()
Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
Първоначално написано от NomNomNom
Стига циците да не са кат удушени патици са читави. Задника тряа да е голям да го плескам мъжката
I never eat a pig cuz a pig is a cop
И аз се прецаках и писах задника... сравнително малки гърди не е проблем, ако като цяло момичето е секси, докато по-големичките задници не са за мен![]()
Задник!
По задника си личи колко се поддържа момичето (със спорт, а не колко се клепе с грим и ходи на козметик).
Макар и циците да се влияят положително от спорт на задника си личи повече понеже не е скрит в сутиен.
А кефа да чукаш стегнат задник е много по-голям от това да мачкаш големи цици. Твай!
...
Пърдялника! И напълно подкрепям казаното от колегата по-горе.
Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..
А сега вижте кво се пита в темата, иначе е ясно, че сме съгласни![]()
Първоначално написано от CanisDirus
А кое е по-яко? Да мачкаш стегнат задник или да чукаш големи цици?
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Дупенце!!!
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd