.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

клавиатурата ми зацепва-помощ

Значи както си играх цс и клавиатурата ми(на около 1 година е)на пс-то-играх си цс и изведнъж се бъгна и неможех да вървя напред.И смених клавиатурата отрави се но след малко пак със сменената клавиатура неможах да вървя напред(понякога се оправяше).И на 1 фр стана така като при мене хелп.

Ами едва ли има друго обяснение освен - ОТ СТАРАТА КЛАВИЕТУРА ТИ Е !

Цитирай Първоначално написано от sisi92
    Ами едва ли има друго обяснение освен - ОТ СТАРАТА КЛАВИЕТУРА ТИ Е !
    не е пробвах с 2 клавиатури

Супер фен Аватара на JDeel
    Тогава значи е от компютъра (софтуера) или CS-a.
    Може на една клавиатура да откаже един бутон или няколко, но е малко вероятно и друга клавиатура по това време да покаже същия хардуерен проблем.
    Не ми се вярва и да е проблем в буксата на компютъра, защото тя няма претенции кой бутон е натиснат. Ако там нещо не е наред - всички бутони няма да работят.
    Поиграй си с настройките на CS, или пък изключи някои програми дето случайно могат да се бъркат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Може на една клавиатура да откаже един бутон или няколко, но е малко вероятно и друга клавиатура по това време да покаже същия хардуерен проблем.
    Не ми се вярва и да е проблем в буксата на компютъра, защото тя няма претенции кой бутон е натиснат. Ако там нещо не е наред - всички бутони няма да работят.
    Поиграй си с настройките на CS, или пък изключи някои програми дето случайно могат да се бъркат.
    пробвах с нов цс-не е от цс-а пробвах с 2 клавиатури и 2-те цепят.И като пиша(дори в момента)копчетата на клавиатурата зацепват.Помощ.А ако е от буксата на пс-то продават ли се евтини и хубави усб клавиатури.И ако да предложи ми.
    skype dubi95

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    пробвах с нов цс-не е от цс-а пробвах с 2 клавиатури и 2-те цепят.И като пиша(дори в момента)копчетата на клавиатурата зацепват.Помощ.А ако е от буксата на пс-то продават ли се евтини и хубави усб клавиатури.И ако да предложи ми.
    Опс ето я истината дуби95 и купи95 са един човек
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    ахахах ти нали беше маняк на гта сега на цс след малко да не видим тема че на фифа ти забива клавиша

Опс ето я истината дуби95 и купи95 са един човек то половината никове в форума са негови кво да се прави човек без работа

Голям фен
    Разбрах че и на 1 друг е станало като при мене клавиатурата да зацепва(И ТРЯБВА ДА ЪПДЕЙТНА ДРАЙВЕРИТЕ-ДА СЛОЖА НАЙ-НОВИТЕ НА БИОСА)-моля ви дайте ми да си сваля най-новите драйвери на биоса-параметри:
    интел целерон е3300 дуал коре 2.50 @ 2.50
    интел г41
    интел гма 4100 256мб(вградено видео)

моля дайте най-новите драйвери за биоса
    skype dubi95

Супер фен
    Уау ще пипа биоса скоро ще има тема : Моля препоръчайте ми ново пц ти добре ли си бе тва е почти невъзможно да е от биоса просто опитай да си прейнсталираш уиндолса а за да ти дадем драйвър ще ни трябва името на дъната платка.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Човека иска да прави нова технология това не го ли разбрахте нищо чудно довечера да видим тема препоръчаите ми ново ПЦ

Голям фен
    помагайте що клавиатурата ми цепи така?
    skype dubi95

Ае вие кфо избивате комплекси в темите на дуби ли? Ако ви се спами - марш в Кофата!

Или пишете по темите или НЕ пишете!
    Предупреждавам за ПОСЛЕДЕН ПЪТ всички!
    Да си знаете защо имате бан за 1 седмица после, да не питате...

ПТ: Възможно е да от вирус.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си