- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Трудно ми е вече
Незнам в каква среда живееш,но ценностна с-ма се изгражда трудно.Трябва да минеш през доста лайна,за да отсееш важните неща в живота и да научиш някой тежки уроци.Това е израстване.
Иначе и аз спазвам добрия тон и се държа нормално с хора,които са ми направили доста лайна,минава ми бързо и пак се държа нормално с тях,но съм доста злопаметен и не забравям.Никога.Но не показвам слабост и се държа нормално,дори и с хора,които не искам дори да ги погледна,но ги гледам и се държа ок.Нали знаеш,че хората имат 2 лица-собственото си и друго за пред хората.Да разбирам ли,че и ти правиш това-не се показваш това,което си ти,а това,което другите очакват и те карат да си.
Хората не са такива,каквито искаме да бъдат.Хората са такива,каквито са.
Но както знаем не всеки мисли така.И оттам идват проблемите-наложено е да изглеждаш,да говориш и да се държиш по даден начин,но това не си ти.И как няма да се измориш от това?
А това за семейството-и аз имах момент в живота,в който страшно мразих баща си и бях готов за крайности и не ми пукаше даже и да беше умрял.Ама грам.Но ми мина,погледнах първо в себе си и грешките си,а не неговите,направих първата крачка и сега сме в отлични отношения.Но това са периоди някакви и минават.
А за убиването на човек за кеф-толкова ли няма други неща,които да ти правят кеф?Вникни в себе си,остани сама и виж какво искаш,а не какво се иска от теб?
Незнам,но ми звучиш като изморена, отчаяна и неразбрана.Всеки има такива моменти,но само напред и толкова.
От друга страна пък те виждам като човек,който не е от стадото и затова хората те смятат за странна.
Добре,мечти и цели нямаш ли?
Кое те радва?
Прави това,което те радва теб.Но има и друго-много малко са тези,които живеят живота,който искат.Повечето живеят заради другите хора.
И не всичко е незначително,най-малко пък живота ,без значение какъв е.И като си щастлива не си ли радостна?Знаеш ли колко малко хора могат да се нарекат щастливи?
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !