.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Едно въпросче към момичетата ;)

Момичета харесвате ли момчета с малко по-дебели устни ??

Защо не...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Що за глупав въпрос? На някои им харесва, на други не. Опит за повдигане на самочувствието ли е това?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

да що ??? нещо против

Цитирай Първоначално написано от primaman
    да що ??? нещо против

Жалко е.

значи тва че си неква безгрешна не прави хората които си имат някои недостатъци - жалки . на някои хора им трябва малко ( като например " да " или некво " давай да не ти пука ... " ) а такива като теб просто по добре да си мълчат

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Строго индивидуално е. От едни устни никой не може да ти каже дали ще те предпочита или не.

ОМГ

значи тва че си неква безгрешна не прави хората които си имат някои недостатъци - жалки . на някои хора им трябва малко ( като например " да " или некво " давай да не ти пука ... " ) а такива като теб просто по добре да си мълчат
    Първо, не считам плътните устни за недостатък. В интерес на истината обожавам големи устни.

Второ, не недостатъците са жалки. Жалко е да търсиш одобрението на непознати хора в интернет, за да си погалиш егото.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Второ, не недостатъците са жалки. Жалко е да търсиш одобрението на непознати хора в интернет, за да си погалиш егото.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Да, аз харесвам плътни устни
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Повече от фен Аватара на the_man
    Негрите кви са грозни и кви дебели устни имат, пък повечето жени откачат по негри... по-добре с дебели от колкото с тънки сякаш...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Първо, не считам плътните устни за недостатък. В интерес на истината обожавам големи устни.

значи викаш по- добре да питам някоя от моя клас или от другия та ептем да се срамя ??? тва ли предлагаш . незнам но според мен твойта логика е супер тъпа и безсмислена
    ПС: благодаря за другите отговори

Кажи ми какво общо има това с раздел секс ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Харесваш му джуките---> целуваш го----> сваляш му панталона-----> правите секс.

Попринцип не ми харесват, но това не би ме спряло, ако самия човек ми хареса..

Цитирай Първоначално написано от BlackJ
    Много си тъп Саше ! По тази твоя логика , всички теми трябва да са тук... Най - оптималния път -
    Харесваш му джуките---> целуваш го
    , значи трябва да е в раздел любов.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

ааа баш

значи викаш по- добре да питам някоя от моя клас или от другия та ептем да се срамя ??? тва ли предлагаш . незнам но според мен твойта логика е супер тъпа и безсмислена
    ПС: благодаря за другите отговори
    Защо въобще трябва да питаш когото и да било при положение, че на такъв въпрос няма еднозначен отговор? Едни ги харесват, други не. И защо толкова много те интересува чуждото мнение?

Ти си такъв, какъвто си. Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си.

Какво значение има дали някоя незнайна девойка ще ти каже "ууу, да 'ного са якиии" или "мразя негарски дебели джуки"? Какво ще се промени?

anonymous708973
    Guest
    Да, сериозно, какво ще се промени?

Според мен устните нямат значение. Е, малко, може би.. Аз лично харесвам момчета с по-тънки устни, но това си е мое мнение Има мноооого момичета, които харесват момчета с дебели устни. Важното е ти да се харесваш!

ее да благодаря за отговорите

Здравейте, имам страхотен задник, който всички харесват и искат да чукат. Вие също харесвате страхотни задници нали.......................................... .................................................. ............. :X :X
    God is an idiot, I have DNA...

тва сарказъм ли е ??

Много си тъп Саше ! По тази твоя логика , всички теми трябва да са тук... Най - оптималния път -
    Харесваш му джуките---> целуваш го
    , значи трябва да е в раздел любов.
    Саше, евала за аватара-Алета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си