- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче към момичетата ;)
Момичета харесвате ли момчета с малко по-дебели устни ??![]()
Защо не...![]()
Що за глупав въпрос? На някои им харесва, на други не. Опит за повдигане на самочувствието ли е това?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да що ??? нещо против![]()
Първоначално написано от primaman
Жалко е.
значи тва че си неква безгрешна не прави хората които си имат някои недостатъци - жалки . на някои хора им трябва малко ( като например " да " или некво " давай да не ти пука ... " ) а такива като теб просто по добре да си мълчат![]()
Строго индивидуално е. От едни устни никой не може да ти каже дали ще те предпочита или не.
Първо, не считам плътните устни за недостатък. В интерес на истината обожавам големи устни.Първоначално написано от primaman
Второ, не недостатъците са жалки. Жалко е да търсиш одобрението на непознати хора в интернет, за да си погалиш егото.
Първоначално написано от TheBeliever
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Да, аз харесвам плътни устни![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Негрите кви са грозни и кви дебели устни имат, пък повечето жени откачат по негри... по-добре с дебели от колкото с тънки сякаш...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
значи викаш по- добре да питам някоя от моя клас или от другия та ептем да се срамя ??? тва ли предлагаш . незнам но според мен твойта логика е супер тъпа и безсмисленаПървоначално написано от TheBeliever
ПС: благодаря за другите отговори
Кажи ми какво общо има това с раздел секс ?
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Харесваш му джуките---> целуваш го----> сваляш му панталона-----> правите секс.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Попринцип не ми харесват, но това не би ме спряло, ако самия човек ми хареса..
Много си тъп Саше ! По тази твоя логика , всички теми трябва да са тук... Най - оптималния път -Първоначално написано от BlackJ
, значи трябва да е в раздел любов.Първоначално написано от BlackJ
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
ааа башПървоначално написано от BlackJ
Защо въобще трябва да питаш когото и да било при положение, че на такъв въпрос няма еднозначен отговор? Едни ги харесват, други не. И защо толкова много те интересува чуждото мнение?Първоначално написано от primaman
Ти си такъв, какъвто си. Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си.
Какво значение има дали някоя незнайна девойка ще ти каже "ууу, да 'ного са якиии" или "мразя негарски дебели джуки"? Какво ще се промени?
Да, сериозно, какво ще се промени?
Според мен устните нямат значение. Е, малко, може би.. Аз лично харесвам момчета с по-тънки устни, но това си е мое мнениеИма мноооого момичета, които харесват момчета с дебели устни. Важното е ти да се харесваш!
![]()
ее да благодаря за отговорите![]()
Здравейте, имам страхотен задник, който всички харесват и искат да чукат. Вие също харесвате страхотни задници нали.......................................... .................................................. ............. :X :X
God is an idiot, I have DNA...
тва сарказъм ли е ??
Саше, евала за аватара-АлетаПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()