.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Пускат ли ви?

Ако сте до 15год. пускат ли ви по дискотеките? /знам, че има нов закон, ама съм чувала и за т.нар. "тийнейджърски дискотеки" /

Град
    София
    Няма тийнейджърски дискотеки.Просто до 9-10 вечерта,преди да почне истинското диско пускат дечицата да си правят сок-парти с музика.Истинската дискотека е 18+.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Няма тийнейджърски дискотеки.Просто до 9-10 вечерта,преди да почне истинското диско пускат дечицата да си правят сок-парти с музика.Истинската дискотека е 18+.
    ЪЪм.. това имах в предвид

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ЪЪм.. това имах в предвид
    Еми такива ги има тук-таме.В София се сещам само за Гранд Де Лукс до Софийския.Може някой път да отидеш,ако си от сф.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мен не ме влекат дискотеките нещо - не ходя.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    кой да ме пусне като съм сама
    ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да.. Стига да съм с човек,който и те познават,за да са що-годе спокойни...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Престани да изтъкваш личната си драма Писна ми да ти гледам постовете , сама съм , каква ли не съм. Излез навън и потърси хора.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Престани да изтъкваш личната си драма Писна ми да ти гледам постовете , сама съм , каква ли не съм. Излез навън и потърси хора.

xaahahaxhahhxahwahaxauxuaxxuhahahxhaxxhwahaxauaxux ahahxahaxxwaxaaxaxxwauaxuwhahxwaxa
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Spacer, Grand de Luxe, Sin City (само 1), Diamond, Revue - в тези има тийн партита. Но най-добре ходи само в Spacer и Diamond. Иначе те са от 17,30 до 21,30-22,00 най-късно. Все пак от време на време, най-вече в Spacer има изпълнители дето идват на живо. Аз съм ходил на едно такова - с Теодора, само че става много претъпкано. По-добре си ходи на нормалните, без изпълнители. Иначе в Diamond-а наскоро имаше стриптийз, предполагам и пак ще има. В Grand de Luxe в никакъв случай не ходи
    BOY

Супер фен Аватара на pressiana
    Заглавието малко ...

Иначе аз по чалготеки не ходя, а и не пускат. Има само едно място, където пускат, и аз ходя там от време на време.

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Заглавието малко ...

Иначе аз по чалготеки не ходя, а и не пускат. Има само едно място, където пускат, и аз ходя там от време на време.
    Е то не правят само чалга партита, има и house (което за мене не е толкова добра музика, но всеки си има право на личен избор :P ) Кажи ти къде ходиш?
    BOY

Супер фен Аватара на pressiana
    Не съм от София, или там за който град говориш.

Град
    Аз съм от Русе. Някой да знае нещо?

Нямам 18 и никога нищо не са ми казвали ...

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    и аз живея сам и не разбирам от какво се оплакваш. гледам разбираш от химия пиши едно лс
    WE ARE NOT ANGELS!

Мм не х0дя не ме пускат а и не ме влекат Не разбирам кое е толкова готино да се фукаш че миналата седмица си била на дискотека и си се натряскала правила си простотии там пред цял град без срам разправяш на всички и се гордееш от факта., а си на 13 а после се чудиш защо имаш слава на к*рва За всичко има време
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Пускат ме ако съм с брат ми или някой от квартала , за да не се пребирам сама ;]

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Ами.. още не знам ;дд сега ще вида дали ще ме пуснат на 4 юни ;д зашото по принцип не са много навити..иначе съм ходила по концерти и тем подобни, които са до към 11 . . ама си е друго дискотеката
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Мм не х0дя не ме пускат а и не ме влекат Не разбирам кое е толкова готино да се фукаш че миналата седмица си била на дискотека и си се натряскала правила си простотии там пред цял град без срам разправяш на всички и се гордееш от факта., а си на 13 а после се чудиш защо имаш слава на к*рва За всичко има време

1.Това е най-тъпото нещо - да се фукаш че си ходил на дискотека.
    2.Кой е казал че като ходиш на дискотека трябва да се напиваш .
    3. ... и да правиш простотии пред целия град .. (пфф)
    отиваш за да се забавляваш , да разпуснеш с приятели , да ти е кеф .. кой е казал че след като си отишъл на дискотека трябва да се напиеш ..

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1
    и аз живея сам и не разбирам от какво се оплакваш. гледам разбираш от химия пиши едно лс
    Не разбираш какво се оплаквам няма и да разбереш. Отдавна спрях да ви обръщам внимание на подигравките на всички тук!
    ...

Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97

1.Това е най-тъпото нещо - да се фукаш че си ходил на дискотека.
    2.Кой е казал че като ходиш на дискотека трябва да се напиваш .
    3. ... и да правиш простотии пред целия град .. (пфф)
    отиваш за да се забавляваш , да разпуснеш с приятели , да ти е кеф .. кой е казал че след като си отишъл на дискотека трябва да се напиеш ..

Познавам едно момиче което е направила всичко това и после дойде и ми разказва гордо гордо
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Аз съм от Русе. Някой да знае нещо?
    Трябват си връзки, иначе няма да те пуснат. Преди единия закон бяхме ходили за рожден ден, на по 15 бяхме и трябваше просто някой над 18 да подпише декларации, даже не искаха нищо от родител, но вече не може. Сега връстниците ми са на по 16-17 и редовно ходят, но естесвено като има кой да ги вкара. Аз въобще не си падам по подобни места и не мисля че и да имах 18 бих ходила.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Попринцип ме пускат до определен час, но аз вече почти не ходя .. ни ми доподa.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз съм на 16 и никой никога нищо не ми е казвал.. о.о сигурно изглеждам дърт..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си