.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Въпрос ! Спокойно този не е като предишните ;д

Ще ми предстои състезание, и една от дисциплините която ще е отборна, но искам поне на нея да вземем едно трето място, защото отбори ще има от цяла България, та дисциплината е теглене на въже. Миналата година много бързо ни дръпнаха нашия отбор за няма и 10сек. , но този път аз съм бая по-здравичък и мисля, че ще можем да дръпнем поне един отбор, та някой знае ли някаква тактика с която да ги дръпнем, нещо ако имате опит, ако сте се състезавали някой път така, да ми кажете нещо трик ала бала, че направо като си помисля как ни дръпнаха предишната година и получавам някакъв страх, че и тази ще е така
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на Everytime
    Ти хубаво си заякнал,ами другите..
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    За съотборниците ли става въпрос или за противниците ;д
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    И кви ще са тия отборни боклуци? ММА,бокс или може би балет?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Значи то се води състезание по спортен-туризъм нещо такова беше. Бе миналата година имаше доста здрави момчета
    sapphire5

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Значи то се води състезание по спортен-туризъм нещо такова беше. Бе миналата година имаше доста здрави момчета
    Пребий ги,за да спечелиш

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ех да можех Аз сигурно пак ще съм един от най-малките, а уш се води за ученици, ама пускат и некой по-голям ;д Та някой знае ли някво трикче за тегленето на въже ?
    sapphire5

Супер фен
    Направи някоя шашма Хвърли им пясък под краката или грах,боб,леща Ще се пързалят като магаре на лед и хоп-хоооп идват при вас,във вашата половина.А ти ги теглиш с въжето само с малкия си пръст.Фасулска работа

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Говорех за нещо като рязко дърпане, някакви периодични силни издърпвания нещо такова ;д
    sapphire5

Супер фен Аватара на zero
    Една птичка пролет не прави
    >> Не знам колко ви е отбора и колко имате до съзтезанието, но ги хващай иии отивайте на някой пясък (ако има наблизо) и почвайте да се дърпате.
    До сега не съм се дърпал, но аз си го представям така:
    1вата половина трябва да са здрави в краката, за да могат да удържат напъна на конкуренцията, а втората половина здрави в ръцете, да могат да се възползват максимално от опората, която я осигуряват първите.
    И съответно 1вия да е най-здрав в краката, а последния най-здрав в ръцете
    Пак казвам - не съм се дърпал, но ми изглежда интересно - експериментирайте ии УСПЕХ !

Едит: когато ги издърпате почти докрая и ако не се дават лесно, при някаква незнайна команда -> отпуснете рязко въжето да могат да изпадат ии тогава ги извлачете

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ахам, ми май на място ще видим кво ще става ;дд ама май и този път ще ни издърпат ;д
    sapphire5

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    май и този път ще ни издърпат ;д
    Ами който не ходи във фитнесзала така ще го издърпат естествено Айде сега да ти помогнат лостовете.Никой от съперниците не ще и да знае колко набирания правиш. Ще те издърпа като шейна,ако ще 200 набирания да имаш

А иначе според мен тегленето с въже е много близо до мъртвата тяга.За следващия път започни от рано.Дай по една щанга в ръцете на съотборниците си и всеки да прави тяга до пръсване.

Голям фен Аватара на Naik1
    Сила брат.. в краката и гърба най-вече
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ще се пробваме да практикуваме пък то има цял месец до тогава де ;дд С щанги не разполагаме ама то и противниците кой знае какви ще са де, то миналата година малко ги подценихме и май заради това загубихме, ама изглеждаха слабички то и аз бях по-слабичък тогава ще се опитам да пробвам какво ще стане със съветите ви като ги приложа пък дано и съотборниците ми бъдат по-здравички от колкото ги мисля.
    sapphire5

Супер фен
    Ами най-малкото може да клякате с някви тежести(може и шишета с вода по няколко литра ) да заякнат краката.И осен това в деня на битката и предният ден,обърни сериозно внимание на зареждането с гориво,въглехидратите като енергиен източник. Сладки нещица,шоколадчета,ммммм.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ще ги нахраня, ще ги тренирам пък дано вземем едно 3-то място значииииии, голем кеф
    sapphire5

Аз ще ти предложа 1 работа, сега се сетих..
    ако имате няква планина наблизо, нещо такова, си правете поне 3-4 пъти в седмицата тренировки нагоре, леко бягане. След първата седмица на всеки по 1 раница с 1 шише 5л вода вътре. Който може 5, който може 10. Измаряйте се хубаво, после се прибирате, ядете и спите, за да се възстановите. Все някаква сила ще качите..
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз съм лесен тренирам си, ама за съотборниците ми се притеснявам, но доколкото ми обясняваха щели да ги изберат по-здравички, ама да видим
    sapphire5

Ако си сериозен, разбери кои ще са и правете това, което ти казах. Ще има някакъв резултат
    Дори и аз съм съгласен.

anonymous546178
    Guest
    Когато ходим на състезание по гребане имаме и дисциплина дърпане на въже. Значи попринцип си има определена техника на дърпане и определена стойка за дърпане... Универсалното е- най-тежкия отзад, само контри при издърпване и предимно обира въжето при напън на неговия отбор... този с най-дълги ръце обикновенно е най-отпред (но се гледа най-отбред да е този с най-много опит, защото той контролира дърпането) Нареждате се шахматно (ляво-дясно- и тн.) Има няколко техники за теглене, бърз старт- доста е трудно и при грешка или силен противник загубата е сигурна; контрите целия отбор и чакате докато противника се умори или направи грешка-недостатък и при по-опитен, издържлив или силен противник;има и много други, но не могат да се обяснят... за дърпане на въже много важно е теглото и физическата сила на участниците.. колкото повече, толкова по-добре, обаче и техниката е важна

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ахам мс мс, ще направя всичко възможно
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си