- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
София.
От кой квартал си??
38-39 часа
твоят талант се изразява в...?
Моят талант се изразява в яденето , пиенето и компа![]()
![]()
Какво слушаш?
В момента - как си дъвча храната?
Какво те изкарва извън релси?
да положа големи усилия да направя нещо и после да не се оцени(примерно да си готвил 3 часа и после да ти кажат,че не ти е вкусна храната)
любим спорт?
Много ми харесва тениса, но не съм играла. Иначе го гледам редовно.
Каква музика слушаш?
Предимно рок, метъл и електронна. Слушам и негърска малко от тея едновремешните, и това е общо взето.
Имаш ли страст към нещо? Ако да, какво?
Зависи от настроението,страста се променя.Рисуване/музика/игри/четене/тя
Обичаш ли боб?
МНОГО!
Утре какво ще правиш?![]()
обичайното - гимназия до 3:15, фърчене из вкъщи, към 7 излизам, ако съм спала - 9, 10. И кат се замисля, че ще е както обикновено, май наистина да взема да поспя.
Следващия какъв талант притежава?
Да разбирам хората..макар, че не може да се нарече талант.
А следващия?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Капитан фредриксън английски войник участвал в Наполеоновите войни плешив с перука от конски косми без едно око с превръзка тип пират войник му избива и двете ченета и новите които му правят му идват големи и винаги е усмихнат понеже не може да прибере устните
освен това взел една книга от убит французин за да си бърше задника обаче се оказал учебник по право и го прочел та след войната станал адвокат
гледал/а ли си Шарп?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не съм.
Вярваш ли в единствената голяма Любов?
Ще ми се! А и тези две песни биха изгубили част от чара си, ако тя липсва:
https://www.youtube.com/watch?v=pI8CkdA1GuI
https://www.youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk
Очите ти на цвят са...?
ярко син
какво си представяш като чуеш България?
Зависи от ситуацията. Или го обръщам на хумор някак, или се моля земята да се разтвори и да ме погълне, докато неловкостта отмине.
Защо хората се нараняваме?
Да чета и да слушам музика, а ако правя и двете едновременно, направо... <3![]()
А ти?