Да осъществя целите и мечтите си и да бъда щастлива, вървейки по пътя с любимите си хора.
Мислиш ли, че осемгодишното ти Аз ще бъде щастливо с човека, който си станал/а сега?
Ами, денят ми мина(ва) сравнително добре. Събудиха ме по доста интересен и забавен начин, лисваха ми тези идиотчета <3 Само те са способни да ме събудят без да съм кисела и сърдита на света след това.
А после ходих на кафе, купих си книжка, изчистих в нас и сега си почивам... Едно замаяно ми е обаче Цял ден нищо не съм яла и имам чувството, че ще припаткам скоро :S И ми е тъпо малко, ама карай да върви... Не си струва за хора, които пет пари не дават за мен Жалко, че трябва да се потъпквам до такава степен всеки път за подобни индивиди...
Зависи. Преди бях 24/7 онлайн, сега не ми прави впечатление и влизам само тогава, когато имам някаква работа там или твърде много свободно време за убиване и чатене.
Бил/а ли си някога на рок концерт?
сега се връщам гледам Садби на кръстопът бяхме с приятели до мола и си изкарахме много яко и утре сиг ще ходим на Макдоналдс бях на компа и така.
Кога ходи на за последно на мач