- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес или лостове?
И как изглежда?Първоначално написано от loveca777
Абе набиране, само тесен подхват ,за бицепс като не се пуска да долу и набива мускула ( бицепса )...
Не не,как изглежда той ?Първоначално написано от loveca777
голям, що?
Е голям ,значи дъртПървоначално написано от loveca777
![]()
не бе , голям гръб има има маса ,ама взима стероиди
има ли смисъл да говорим изобщоПървоначално написано от loveca777
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Точно..Първоначално написано от firstdiesel
Нямам никакъв стаж във фитнеса , помпя с тежести , които хора с много повече ,,опит,, във фитнеса не могат
пак да попитам -колко от тези,които препоръчват лостовете на човек занимаващ се с кикбокс,си имат понятие от кикбокс и силова подготовка??
щото билдърска програма за хипертрофия и силова тренировка съвсем не са едно и също..в силовата подготовка влизат кофи и набирания,но също така тяга,клек,лег...едни въртенета изтласквания и изхвърляния,които без железане стават..
искам да видя този който вдигал повече тежести ,от хора тренирали в зала,а той се е въртял само на лоста как го прави наистина
щот на думи всички са шампиони ..
всяко занимание си води до рзултатите,с тренировката е същото..ако си силен -ще си голямако си голям -не е задължително да си силен..
затова бодибилдинга се различава от силовите тренировки..
а за кикбокс,пак казвам -силово трениране във ФИТНЕСА..
лостовете и успоредките са част от това силово трениране..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Е първия път като стъпах във фитнеса ме нямаше много, но само от 4, 5 ходения започнах за вдиам по 40 в серия( от лег) , след още 3 , 4 пъти започнаx да вдигам по 50 в серия , а 60 - само няколко пъти.
Ако си спомняхте преди месец в една тема бях казал ,че вдигам по 15 само няколко пъти , а сега няколко повторения правя с по 20
Въобще много бързо напредване
А пък едни там вдигаха едни малки гири , пффф с 2 пъти по големи ръце от моите .
Има хора, които нищо не са тренирали и започват на 60-70кг лежанка. Колкото повече килограми добавяш на лоста, толкова по-бавно напредваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да ама тея хора , ако ги има - сигорно са с над 80 кг сланини.
А как ще ми обясниш за гирите?
Или има и някои на други упр. , които въобще не могат в единични повторения.
navar си го каза - сила обикновено значи и маса, но маса не означава сила.
Идеята е, че по-бързо се развива сила в залата. Просто имаш повече контрол над тренировката си, на лостовете не винаги преценяваш килограмите с точност. А и мускулът ти не разпознава дали съпротивлението идва от собственото ти тегло или от тежестта на щангата - все му е едно. Важно е колко го напрягаш, по-колко пъти, с каква бързина, колко често и т.н.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А забелязал съм ,че мускулът отвиква- например , ако спреш за малко лостове и го караш само на фитнес , после на лостовете ти е по- трудно.
Това не означава ли , че все пак мускулите свикват към определена среда.
Означава, че свикват към начина на трениране.
На лост отвикват, защото там тренировките са с по повече повторения и губиш издръжливост във фитнеса, като тренираш за маса.
По време на една от почивките ми от залата, се навих 3 месеца да ходя на лостове и успоредки, после се върнах към тежестите. Бях слязъл с 5 килограма на лежанката. За сметка на това правех с 40 повече лицеви опори.
ам яла с мене да се пробваш, ти колкото сложиш, аз ша ги удвояПървоначално написано от loveca777
имам стаж - 16 месеца
0
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Днес ходих на лостове и останах учуден, че все още си имам силата да се набирамНаправих
3х10 тесен хват (вътрешен или пръстите към мен) не го знам как се казва
3х8 тесен хват (пръстите навън)
3х6 широк хват
3х8 кофи
4х25 лицеви
3х15 клека с човек на гърба - около 70кг
3х совалково бягане общо 300 метра
15на минути крос - грубо около 1.3-5 км като дистанция.
Като цяло "програмата" ме натовари доста. Нека разбиращите да изкажат мнение дали е подходящо![]()
Този който не пада, не се изправя.
Абе 70кг е човека или двамата общо сте толковаПървоначално написано от smeshnik
Може би с човек е по лесно ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хахаха човека е 70 кгобщо сме към 145
![]()
хмм странна раотана фитнес ходил ли си ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
[quote="firstdiesel"]ам яла с мене да се пробваш, ти колкото сложиш, аз ша ги удвояПървоначално написано от loveca777
имам стаж - 16 месеца
-----------------------------------------------------------------------
Е ти имаш доста голям стаж сигорно си ходил над 150 пъти на фитнес
А ти ела да на лостовете Колкото пъти се набереш , аз ще ги удвоя
![]()
![]()
Не съм ходил на фитнес. От 5 години се занимавам с бойни спортове и около 7-8 месеца ходих ва лостове
Интересно ми е дали ще можеш да ги направиш тея клекове същите, но с щанга![]()
sapphire5![]()