- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Умъртвител за коса
Така наречения "умъртвител" от който възкликвате и обиждате, всъщност не е нещо, от което да ти падне косата а е от рода на стилизантите. В българия трудно се намира. Хубавото е, че не вреди на косата а прави тъкмо обратното-подхранва я.
You me at six
^е сигурно не вреди ,щом е съставен само от вода ,протеини и соли и се казва умъртвител ,по дяволитеИ на мен ми е супер интересно да разбера какво е това ,но нещо ме навежда на мисълта ,че химичният му състав няма да ми допадне особено
![]()
Проблемът е ,че след като прочетох темата 1во рових из българските сайтове ,после и из чуждите ,но и помен няма от нещо подобно.
Хайде някой да го линкне това чудо ,че искам да се посмея.![]()
И аз до сега не съм го чувала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ааа това съм го чувала покрай Джеф Харди.Вид стилизант е. Но честно казано не знам как ще си го набавиш в България. Питай пак фризьорката си.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Благодаря на тия дето се застъпиха за мен . Просто питах , защото не ми беше ясно но в повечето случай , като питаш нещо в България ти обясняват колко си тъп . Все пак се радвам , че се появиха и от разбраните хора . Умъртвител за коса 100 процента има тъй , като както някой споменаха Джеф Харди го използва редовно . Може наистина да е рядък в България или , както казах по-рано просто да има друго име . А тия , които бяха толкова сигурни в коментарите си , че такова нещо няма без да са сигурни са ми безразлични (такива виждам всеки ден... за жалост )
човек ще си помисли че сме се разделили на отбори за или против умъртвителяПървоначално написано от Garvanec
![]()
Първоначално написано от galet0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам, но не се сдържахИначе и аз не съм чувала за подобно нещо
![]()