- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Брояли ли сте си последните стотинки за да купите един хляб?
Да. Много пъти. Като бях малка имахме голяма финансова криза и поне 2-3 години го карахме на ръба. Много е тежко и никакви други проблеми (били то любовни, драматични и въобще) не мога да се сравнят с истинската бедност. Спомням си, че имах 3 клина, които се късаха, шиехме ги, късаха се, шиехме ги и така, докато съвсем не се разпаднеха. Тогава най-щастливият момент в деня беше, когато дядо ми носеше някоя вафла (тъй де, всяко дете се радва на сладко). После мама се уреди да прави едни министерски преводи и нещата се оправиха. Ама няма да ги забравя тия дни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
кой аватар ? сигурно онзи който беше с момчето и момичето?Първоначално написано от Jumbie483
![]()
...
Да, той.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не знам-.. намерих го случайно в интернет и ми харесаПървоначално написано от Jumbie483
ако искаш на лс ще ти го пратя
...
Супер тъпо ми е да го кажа, но никога не ми се е налагало да броя стотинки за хляб или за каквото и да е ядене.
За което съм супер благодарен на наще и мисля, че им го показвам.
Не го искам. Попитах те защото познавам момичето и помислих, че може да си ти или може би някоя твоя позната, демек да те познавам и теб.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Чак до там не сме стигали , но ако съм сама и нямам пари и съм гладна , да .. ;дд![]()
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
нем![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..