.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Два проблема...

Здравейте!
    Първият ми проблем е, че имам от доста време жълто течение. Отначало, когато се появи ходих 2 пъти на гинеколог и се оказа, че имам гъбички. Даде ми да се мажа с нещо, но то така и не помогна. От тогава не съм ходила отново, а течението си продължава. Поддържам добра хигиена, но въпреки това често си мирише слабо... Възможно ли е това да се е превърнало в някоя лоша венерическа болест ?

Вторият е, че след мастурбация започва да ме боли долу, и е доста неприятно. Минава след 10 минути, но може ли да има повод за притеснения?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А защо не отиде пак на гинеколог за гъбичките? Те са изключително упорити и лечението изисква време и постоянство.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Исках да отида, но понеже съм в друга държава и е много трудно да си запазиш час за гинеколог... Най - сетне успях и си записах за 20 юни. Малко ще ми е трудно да обясня какъв е проблема, не съм напреднала толкова с езика, затова реших първо тук да пиша. А и ми писна вече да го имам това, колкото и добра хигиена да поддържам.

Супер фен Аватара на badsector
    Гъбичките не се влияят особено от добрата лична хигиена. Верно трудно се махат, може да се наложи да пиеш антибиотици. Но това може само гинеколог да ти каже. А с какво всъщност си правиш вътрешната промивка и правиш ли я изобщо?

Не мисля, че са само гъбички Вътрешни промивки не съм правила а и не става, след като съм девствена...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кръвна захар изследвала ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Преди време имах проблем с ниското кръвно и главоболието и ми направиха изследвания на кръвта, оказа се че имам малък проблем с хормоните и трябваше да пия витамин D.. Но не мисля, че това има нещо общо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си