- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пози за по дълбоко проникване
Темата е ясна. Кажете ми пози или трикове за по дълбоко проникване.
~девойче съм~
Линк
Има още 3 почти еднакви с тази, ако искаш може да ги пусна![]()
Ако те познавах ях да те черпя биричкаМерси, може и другите да пишеш, пък после ско искат да заключат темата. Търсих много и явно съм карък, щом не съм ги намерила.
Благодарско!![]()
~девойче съм~
Съкровище си! МерсиА иначе и други предложения няма да откажа
Личен опит...
![]()
~девойче съм~
Епа задната си е класика, може целият да влезе. На мен ми допада когато момичето е легнало по корем, или леко нстрана, единият крак е изпънат, а другият е свит, нещо като труповете по филмите![]()
Мисионерската ама да й сложа краката на раменете си... и направо я спуквам, яко влиза тогава![]()
хЪх...
Дано ме орази нещо прекрасно,което чакам откакто съм си започнала сексуалния живот, следващия път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Вярно, вярно!Първоначално написано от RoSKo0o0
Първоначално написано от PinkPan7her
МНООГО Вярно! ;D
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
^ +1![]()
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
Вярно, ама не давате, защото ви боляло такаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
И ако леглото е меко, можеш да сложиш възглавница под дупето... така доста добре се получаваПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Може да боли:Първоначално написано от badsector
1) Ако мъжът е прекалено надарен
2) Ако проникването в тази поза е без (или с недостатъчна) любовна игра, при което вагината не е достатъчно разширена и овлажнена
3) Ако и го надъниш рязко още с първото проникване
За друг случай не се сещам. Не обвинявай жените, то си е физиология, не сме виновни.
Иначе да, позата е адската, една от любимите ми.
Друга за дълбоко проникване е задна, както и жената по корем, но МНОГО разкрачена и с леко повдигнато дупе...
Ъъ, по гръб имаш предвид, нали?Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Може и по корем да е, някои хора са с необикновени способности![]()
Eеее ще я закопете значи заради една думаИначе мерси, народе... Тая вечер си беше суперче.
![]()
![]()
![]()
Но ако някой се сети за нещо нека драсне една-две идеи <3[/list]
~девойче съм~
Не съм надарен, ползвам лубриканти след солидната любовна игра и го пъхам плавно и постепенно. Не приемай "критиката" ми насериозно, ясно е, че е до физиологияПървоначално написано от kremen4eto
По корем. Описва две различни пози, като втората е в два варианта.Първоначално написано от PinkPan7her
^ Мен ме е боляло с крака на раменете му и когато ми се пишка.
Да де, ей това с "по корем и краката около кръста му"... нещо не разбирам явно, защото на мен ми звучи като да направя обратна коремна преса![]()
Така наречената хиперекстензия. Тренирай и ще откриеш нова позаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не съм фен на това краката ми да са около врата му. Не ми е удобно, ама хич.
За мен най-удобната поза с дълбоко проникване е, когато и двамата сме прави, той е зад мен, а аз съм наведена напред от кръста на гора...влиза си идеално.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
И си вдигнала едното краче на нещо по-високоПървоначално написано от MojoJojo88
![]()