- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Ако разполагахте
с 20 бона за кола каква бихте избрали ?
още една М3-ка,или Lincoln
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Нещо градско , да си щъкам с него , примерно по-нова корсичка или дачия . Или голф 4 , втора ръка .
Ако бях мъж и имах повече пари, щях да си избивам комплексите за малка пишка с това - http://www.carbb.org/wp-content/uplo...7_1024x768.jpg
Или от по-старите , има от тях до 20 :>
Изцяло заради дизайна де.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
20K eвро и си взимам Dodge Calibr - нов
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac...20Caliber4.jpg
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
M5 около 2000 година за 16,000 евро
530 2007 за 18,000 евро
730 2005-6 за 20,000 евро
124 Е500
М5 ако те влекат скоростите, не е за всеки (особено за рейсърите, взели книжка оня ден)
530 е най-оптималния вариант
730 малко баровско иде, по-скоро ще отива на някоя мутра
124 Е500 е за познавачи (без селски тунинг естествено)
не се уточних- 20 000 лева не евро
Както ти казах и на лично вчера, за 20К лева можеш да си вземеш С класа 2005, 2006.Първоначално написано от ttt4
Или това чисто ново
SEAT Ibiza 1.4MPi 16V (85hp) COMFORT
http://seat.bg/brands/Ibiza/prices/
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Вземи си чисто нова кола! Това ще е най-добрия избор който ще направиш!
ПС: Тоз калибър много скъп в Европа бе20к евро
![]()
![]()
нещо по евтино да ми останат пари и за мотор
Една Голф 2-ка/3-ка GTi барната за към 8 хилки или едно кадетче GSi-ка.
Мерцедес S 600 L
Модел 2005 г
Е,ше е на към 100 000 км,ма S класата си е S класа.Доста по-добре от чисто нова кола някви фордове,пежо,рено и фиат аахахах баси смеха.
Може и някой Мерцедес СL 600 АМG V12 от 2003-2004 г да намериш за тез пари.Пак ше е на над 100 000 км,ма са зверове от висок клас и нямат мърдане.Здрави машини.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Зависи какъв мотор искаш.Добра кола и за 7-8-9 хилки ще намериш...
Бих си взел една по-запазенка S-class-а за 3-4 хилки, останалото както дойде![]()
всички препоръчвате мерцедеси и бмв-та, нали се сещате, че макар и 2002/3/4/5/, подръжката ще е до небето, не дай си боже да сменяш нещо по-така.. или пък като дойде ред да сменяш гумите, примерно. вземи си нещо за ~10,000 и другите ги дай за нещо друго ...
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.