- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК Е СЪС ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ
ВАПРОСА Е КЪМ МОМЧЕТАТА
е трудно екакто преди мен казаха
но пък за мене секса с девствено момиче е най-якия
:P
![]()
ето ти + и - от това да си с Девствена
(+) 1. (след като свършите тя буквално няма сила да си каже името [поне при мен е било така и то само с девствените] то и другите нямат сила но при девствените изтощението е в Пъти повечеа пък е мн сладко накрая тя да ти каже "обичам те" с някакъв прегракнал гласец.. :P )
(+) 2. ТЯ не знае кво да прави (и ти се оставя изцяло в ръцете което си е сбъдната мечта не мислите ли?)![]()
![]()
(-) 3. БОЛИ я .. и същност.. секса е нещо от сорта "спри" "чакай" "боли ме" "много ме боли" "спри"
(-) 4. Някои хора не обичат кръв.. ( на мен въобще не ми пречи)
за това се сещам в момента.. но секса с девствени си е супер.. според мен ( лично мнение от лични наблюдения )
ако пък и 2-мата сте девствени се получава супер яко(поне при мен се получи
яко и романтично и някво нз просто
)
Първоначално написано от janja
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахах не не издържах просто
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Като сме и двамата девствени беше супер, после обаче като попаднах на девствена не беше кой знае какво. Предпочитам го с такива които знаят какво искат.![]()
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Оле не, това направо ще си го лепна на стената в фейсаПървоначално написано от janja
![]()
![]()
Нищо лично, ама сълзички чак ми излезнаха![]()
Бая притеснително ми беше... трябваше да пробваме няколко пъти,че да стане всичко по вода!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
един път съм бил с девствено момиче и ми беше хубаво, важното е преди самия акт да я възбудиш хубаво, може да и направиш френска ако ти позволи, вкарай един пръст после два и действай бавно, ти ще усетиш когато се по отпусне, тогава вече пристъпвате към основната част, пак внимателно и нежноако почне да я боли намаляш темпото или спирате за малко, галиш я целуваш я
![]()
не трябва да се мъчиш да и го вкарваш още в началото защото ще я боли доста повече и ще ти е доста трудно
Сега да имаше една девственица и за мене ... доволна ще останехаха
![]()
Ето петък дойде и при мен беше същата работаПървоначално написано от janja
![]()
![]()
Само дето нищо не стана... Там долу беше много тясно!![]()
![]()
[quote="naksdy"]Първоначално написано от janja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You me at six
Ще си й първия и никой няма да ти отнеме титлата и няма се тормазиш-Тая курва ли е или да не е хванала нещо от някого.
Еми някак си, нормално да е тясно там долу...трябва да поработиш, че да влезеш вътре. Препоръчвам голяяяямо количество овлажнителПървоначално написано от HackeD
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
[quote="xxxmyheroinexxx"]и аз не се сдържахПървоначално написано от naksdy
![]()
![]()
![]()
А бе, ако бях момче, нямаше да се справя.... Особено, ако имаш чувства към момичето, хем я искаш, хем тя ти пищи, че я боли.. Кофти работа.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
То затова и аз имах около 975468 първи пъти
'Бах ма'а му... радвам се, че няма повече![]()
хахах и при мен първият път беше само така "боли ,боли , спри малко,болиииииии ,много боли,чакай малко" наум: "кога ще свърши тая мъка?"![]()
Добре, че приятеля ми знаеше какво и как да прави, че не ми се мисли... Болеше ме....спирах го многократно...ама и той ме излъга....Каза, че само до половината ще го вкара и ще продължим друг път...така постепенно и аз се успокоих и по едно време като усетих една ужасна болка и после като ходих да пишкам имаше малко кръв иии така...Това беше моя първи път...Поне наистина стана от първия път, макар че няколко дни преди това пробвахме само с пръсти....Иначе и аз само повтарях: "спри малко...по-бавно, чакай , чакай, боли, ама много боли, ужасно боли.." и т.н. Радвам се, че мина и че беше с правилния човек...
При мен си беше много хубаво (момиче съм) момчето си ме подготви както трябва и ме болеше малко ама после като отмина си беше готино![]()
И при мен беше нещо подобно...ама много се смяхме...Първоначално написано от zay4e
![]()
![]()
![]()
Ама после почвате с не спирай, не спирай ! ...![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"