.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Стара Загора

КАК Е СЪС ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ

ВАПРОСА Е КЪМ МОМЧЕТАТА

Град
    Пловдив
    Ами незнам ама утре ще ти кажа

Град
    Стара Загора

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    трудно
    Welcome to the Jungle...

е трудно е както преди мен казаха но пък за мене секса с девствено момиче е най-якия :P ето ти + и - от това да си с Девствена
    (+) 1. (след като свършите тя буквално няма сила да си каже името [поне при мен е било така и то само с девствените] то и другите нямат сила но при девствените изтощението е в Пъти повече а пък е мн сладко накрая тя да ти каже "обичам те" с някакъв прегракнал гласец.. :P )
    (+) 2. ТЯ не знае кво да прави (и ти се оставя изцяло в ръцете което си е сбъдната мечта не мислите ли?)
    (-) 3. БОЛИ я .. и същност.. секса е нещо от сорта "спри" "чакай" "боли ме" "много ме боли" "спри"
    (-) 4. Някои хора не обичат кръв.. ( на мен въобще не ми пречи)

за това се сещам в момента .. но секса с девствени си е супер.. според мен ( лично мнение от лични наблюдения )
    ако пък и 2-мата сте девствени се получава супер яко (поне при мен се получи яко и романтично и някво нз просто )

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от janja
    Цитирай Първоначално написано от cekokn
    ако пък и 2-мата сте девствени се получава супер яко (поне при мен се получи яко и романтично и някво нз просто )
    оо късметлия...при мен беше нещо такова: "оо, не там, не така, не на това място.. ама чакай, така ли се прави?! ъъ не знам, дай да видим така..тц пак не ще..аа болии..що ти омекна?! ..офф остави..."

и така поне 10-на пъти..не че не беше романтично, ама голям зор беше.. добре, че свърши
    хахахах не не издържах просто
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Кое викаш, че е към момчетата?

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Като сме и двамата девствени беше супер, после обаче като попаднах на девствена не беше кой знае какво. Предпочитам го с такива които знаят какво искат.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Голям фен Аватара на naksdy
    "оо, не там, не така, не на това място.. ама чакай, така ли се прави?! ъъ не знам, дай да видим така..тц пак не ще..аа болии..що ти омекна?! ..офф остави..."
    Оле не, това направо ще си го лепна на стената в фейса
    Нищо лично, ама сълзички чак ми излезнаха

Бая притеснително ми беше... трябваше да пробваме няколко пъти,че да стане всичко по вода!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Супер фен
    един път съм бил с девствено момиче и ми беше хубаво, важното е преди самия акт да я възбудиш хубаво, може да и направиш френска ако ти позволи, вкарай един пръст после два и действай бавно, ти ще усетиш когато се по отпусне, тогава вече пристъпвате към основната част, пак внимателно и нежно ако почне да я боли намаляш темпото или спирате за малко, галиш я целуваш я

не трябва да се мъчиш да и го вкарваш още в началото защото ще я боли доста повече и ще ти е доста трудно

Сега да имаше една девственица и за мене ... доволна ще остане хаха

Град
    Пловдив

оо късметлия...при мен беше нещо такова: "оо, не там, не така, не на това място.. ама чакай, така ли се прави?! ъъ не знам, дай да видим така..тц пак не ще..аа болии..що ти омекна?! ..офф остави..."

и така поне 10-на пъти..не че не беше романтично, ама голям зор беше.. добре, че свърши
    Ето петък дойде и при мен беше същата работа
    Само дето нищо не стана... Там долу беше много тясно!

[quote="naksdy"]
    "оо, не там, не така, не на това място.. ама чакай, така ли се прави?! ъъ не знам, дай да видим така..тц пак не ще..аа болии..що ти омекна?! ..офф остави..."
    You me at six

Супер фен Аватара на Shia
    Ще си й първия и никой няма да ти отнеме титлата и няма се тормазиш-Тая курва ли е или да не е хванала нещо от някого.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от HackeD

Ето петък дойде и при мен беше същата работа
    Само дето нищо не стана... Там долу беше много тясно!
    Еми някак си, нормално да е тясно там долу...трябва да поработиш, че да влезеш вътре. Препоръчвам голяяяямо количество овлажнител

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

мойта я чаках 6месеца, но си заслужава

[quote="xxxmyheroinexxx"]
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    и аз не се сдържах

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    А бе, ако бях момче, нямаше да се справя.... Особено, ако имаш чувства към момичето, хем я искаш, хем тя ти пищи, че я боли.. Кофти работа.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

anonymous708973
    Guest
    То затова и аз имах около 975468 първи пъти
    'Бах ма'а му... радвам се, че няма повече

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    хахах и при мен първият път беше само така "боли ,боли , спри малко,болиииииии ,много боли,чакай малко" наум: "кога ще свърши тая мъка?"

Добре, че приятеля ми знаеше какво и как да прави, че не ми се мисли... Болеше ме....спирах го многократно...ама и той ме излъга....Каза, че само до половината ще го вкара и ще продължим друг път...така постепенно и аз се успокоих и по едно време като усетих една ужасна болка и после като ходих да пишкам имаше малко кръв иии така...Това беше моя първи път...Поне наистина стана от първия път, макар че няколко дни преди това пробвахме само с пръсти....Иначе и аз само повтарях: "спри малко...по-бавно, чакай , чакай, боли, ама много боли, ужасно боли.." и т.н. Радвам се, че мина и че беше с правилния човек...

Голям фен Аватара на mey_si
    При мен си беше много хубаво (момиче съм) момчето си ме подготви както трябва и ме болеше малко ама после като отмина си беше готино

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от zay4e
    хахах и при мен първият път беше само така "боли ,боли , спри малко,болиииииии ,много боли,чакай малко" наум: "кога ще свърши тая мъка?"
    И при мен беше нещо подобно...ама много се смяхме...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ама после почвате с не спирай, не спирай ! ...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си