Амиии спазвам диета,за фитнес,която включва доста ядене на яйца.Но също имам и проблем с акнето.Напоследък имам доста обриви и ми е чудно дали може да е от яйцата.Тате каза,че тва ставало от жълтъка на яйцата,но не знам дали е прав,така че да ви питам и васТа причиняват ли яйцата акне ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И аз съм чувала за появяване на акне от яйца,ама незнам до колко е вярно..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
а ти да знаеш че яйца Не се ядат всеки ден? ..за тъпо нещо като теб е нормално . Темата е излишна.
...
аз пък супер често ям яйца и не съм забелязала някакъв ефект лично върху моята кожа.но предполагам може да се появи ако прекалиш..въпре че да се натровиш е по-логично![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
По принцип не ям често яйца, на Великден изядох 3 и се обринах по ръцете и краката.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако ядеш по много и всеки ден не обрив,ами и натравяне може да получиш,тъй че по-полеко
Обикновено обривите са алергични реакции. Ако нямаш алергия, може да прекаляваш и да се натрупват неизразходвани вещества в организма ти. Може да си задръстил и черния дроб с белтък и да не успява да филтрира всички токсини от храната ти. Пий супер много вода и то задължително преди всяко хранене. Може да поркаш и зелен чай, без захар![]()
най-добре не рискувай и си избери друга диета![]()
единодушно решение-спри/намали яйцата !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
За натравяне едва ли.Преди ядях по 3-4 на ден и нищо ми нямаше.Обаче почват да ми излизат много мазни черни точки и сигурно е от това...Иначе за диетата са ми важни,защото са най-лесните протеини за приемане,а без протеин мускул не ставаЩе гледам да ги намаля до 1 яйце на ден.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3