- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нужен бал за КСТ в ТУ Варна
Здравейте,
Може ли някой да ми каже така ли се пресмята бала, защото не съм сигурен:
Оценката от дипломата по физика + математика + оценката от матурата ( в моя случай математика ) *2 ? При тези сметки изкарвам че моят бал е 22,7
Какъв бал е бил нужен миналата година за КСТ ? Не си спомням къде бях намерил, но пишеше 21.9 на първо класиране, вярно ли е това ?
Става на въпрос за ТУ Варна
за първо класиране КСТ, минималния да е под 24?! Или е друго балообразуването, или просто ТУ-Варна верно нямат прием...
иначе университетите имат сайтове и там се проверяват минали КСК... поразрови се и ще намериш, щом ше влизаш КСТ, няма да ти е трудно ;] колега
Нищо не намирам за КСК от ту Варна ...![]()
ебати сакатия сайт.. обиколих го 3 пъти и нищо не намерих... ако имат форум, пиши там..
в сайта няма линк към форум, а в гугъл не намерих техен форум. Има няколко сайта, които са се мъчили да станат форум на ТУ Варна, но не се е получило ...
може ли някой да ми помогне в край на сметка ?
Варна и с БЕЛ могат да те приемат, така че споко. Миналата година влезлият с най-нисък БАЛ в КСТ е бил около 19 и нещо. Прави си сам изводите.
По бел дипломата ми е слаба и не ме бива като цяло. Доколкото се сещам на трето класиране е било 19.9 г/д, а не искам да чакам чак до трето ... не ми се рискува толкова ...
В ТУ Варна съм 1-ви курс, да бала на 1-во класиране беше около 21, 9 не съм сигурен а на трето падна на 19 и нещо така, че няма се плашиш![]()
-->> Не става само с ядене.... требва и пиене <<--
Щом могат да те приемат в ТЕХНИЧЕСКА специалност с БЕЛ.... то хич не е западнало, да не си го помислите. Пък резултатите от предварителния кандидат-студентски чувам, че били потресаващи. От над 700 човека, само 7 имали над 5,50 ....
Балът за КСТ се образува от сбора на оценките по математика и физика от дипломата+ удвоената от изпита, т.е. мах 24.
Това означава ли, че на предварителния си изкарал 5.35 ?Първоначално написано от roten
Ако е така- поздравления!
Мне на предварителен не съм ходил ... залагах на матурата, защото материала там е по-малко и смятах че ще е по-лесна, а и 20 от 26 човека от класа са на матура с мен, което означава че сме в една стая и възможността да се препише се увеличава ...
Изкарах 5.67 на матурата по МАТ и сега изобщо не ме е грижа за изпита, само трябва да им кихна 60 лв, независимо колко ще изкарам на изпита им ...
Вероятно с такъв бал ще вляза от първо класиране, но ми е интересно колко точно е бил миналата година ...
А някой има ли представа за миналогодишните балове от 1-во и 2-ро класиране на специалност Социален мениджмънт в ТУ-Варнаблагодаря предварително
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
И аз това искам да разбера, но никъде не попаднах на такава информация, надявам се да не е много висок бала за тази специалност...успех от менПървоначално написано от XaMcTePKa
Ох.. аз също съм писал КСТ, обаче общият бал ми е 20.48. Дали има някаква вероятност да ме приемат?
Може би имаш шанс на 2-ро класиране, виж минималните балове от 1-во на сайта имуспех.
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Тишина,тишина,тишина...
Може ли линк ?Първоначално написано от XaMcTePKa
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Тишина,тишина,тишина...
БлагодаряПървоначално написано от XaMcTePKa
Мале много висок бала за СиТ ... все още се чудя дали да си оставя мястото в КСТ и да чакам за второ класиране СиТ ...