.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Нужен бал за КСТ в ТУ Варна

Здравейте,
    Може ли някой да ми каже така ли се пресмята бала, защото не съм сигурен:
    Оценката от дипломата по физика + математика + оценката от матурата ( в моя случай математика ) *2 ? При тези сметки изкарвам че моят бал е 22,7
    Какъв бал е бил нужен миналата година за КСТ ? Не си спомням къде бях намерил, но пишеше 21.9 на първо класиране, вярно ли е това ?
    Става на въпрос за ТУ Варна

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    за първо класиране КСТ, минималния да е под 24?! Или е друго балообразуването, или просто ТУ-Варна верно нямат прием...

иначе университетите имат сайтове и там се проверяват минали КСК... поразрови се и ще намериш, щом ше влизаш КСТ, няма да ти е трудно ;] колега

Нищо не намирам за КСК от ту Варна ...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ебати сакатия сайт.. обиколих го 3 пъти и нищо не намерих... ако имат форум, пиши там..

в сайта няма линк към форум, а в гугъл не намерих техен форум. Има няколко сайта, които са се мъчили да станат форум на ТУ Варна, но не се е получило ...

може ли някой да ми помогне в край на сметка ?

Супер фен
    Варна и с БЕЛ могат да те приемат, така че споко. Миналата година влезлият с най-нисък БАЛ в КСТ е бил около 19 и нещо. Прави си сам изводите.

По бел дипломата ми е слаба и не ме бива като цяло. Доколкото се сещам на трето класиране е било 19.9 г/д, а не искам да чакам чак до трето ... не ми се рискува толкова ...

В ТУ Варна съм 1-ви курс, да бала на 1-во класиране беше около 21, 9 не съм сигурен а на трето падна на 19 и нещо така, че няма се плашиш
    -->> Не става само с ядене.... требва и пиене <<--

Супер фен
    Щом могат да те приемат в ТЕХНИЧЕСКА специалност с БЕЛ.... то хич не е западнало, да не си го помислите. Пък резултатите от предварителния кандидат-студентски чувам, че били потресаващи. От над 700 човека, само 7 имали над 5,50 ....

Балът за КСТ се образува от сбора на оценките по математика и физика от дипломата+ удвоената от изпита, т.е. мах 24.

Re: Нужен бал за КСТ в ТУ Варна

Цитирай Първоначално написано от roten
    Оценката от дипломата по физика + математика + оценката от матурата ( в моя случай математика ) *2 ? При тези сметки изкарвам че моят бал е 22,7
    Това означава ли, че на предварителния си изкарал 5.35 ?
    Ако е така- поздравления!

Мне на предварителен не съм ходил ... залагах на матурата, защото материала там е по-малко и смятах че ще е по-лесна, а и 20 от 26 човека от класа са на матура с мен, което означава че сме в една стая и възможността да се препише се увеличава ...
    Изкарах 5.67 на матурата по МАТ и сега изобщо не ме е грижа за изпита, само трябва да им кихна 60 лв, независимо колко ще изкарам на изпита им ...
    Вероятно с такъв бал ще вляза от първо класиране, но ми е интересно колко точно е бил миналата година ...

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    А някой има ли представа за миналогодишните балове от 1-во и 2-ро класиране на специалност Социален мениджмънт в ТУ-Варна благодаря предварително
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от XaMcTePKa
    А някой има ли представа за миналогодишните балове от 1-во и 2-ро класиране на специалност Социален мениджмънт в ТУ-Варна благодаря предварително
    И аз това искам да разбера, но никъде не попаднах на такава информация, надявам се да не е много висок бала за тази специалност...успех от мен

Ох.. аз също съм писал КСТ, обаче общият бал ми е 20.48. Дали има някаква вероятност да ме приемат?

Може би имаш шанс на 2-ро класиране, виж минималните балове от 1-во на сайта им успех.
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Тишина,тишина,тишина...

Може би имаш шанс на 2-ро класиране, виж минималните балове от 1-во на сайта им успех.
    Може ли линк ?

Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Тишина,тишина,тишина...

http://ksp.tu-varna.bg/images/stories/balove/statistika_balove.pdf
    Благодаря
    Мале много висок бала за СиТ ... все още се чудя дали да си оставя мястото в КСТ и да чакам за второ класиране СиТ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си