- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас
Успех !!![]()
И пишете после как сте се справили..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Някой знае ли дали ще излязат верните отговори,преди края на изпита ???
По английски беше гадничко. Не ми стигна и времето,абе... шантава работа. Мисля,че не се справих , а можех.
Аз имах по Английски език и не беше трудна изобщо!Записах си отговорите така че ако някой случайно знае дали са излезли да пише..SmileZ как се справи по китайски?Гадно ли е много?
![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Вече излязоха ли верните отговори в сайта? Някой ако може да даде линк, 'щото нищо не мога да намеря..![]()
Аз имах по английски.... чакам да излязат отговорите за да видя колко зле съм се справила!![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
I need the fucking answers-_-
We all need the fuckin' answers !!!! CMON CMON CMON! NERDRAGEEEEEEEEEEEEEEEE
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
It was very very easy for my mega pro english . . . but we will see-_-
По немски беше доста лесно в сравнение с това, което съм решавала.Сега само чакаме отговорите...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
По френски не беше кой знае какво, но бая се изложих... Слушането беше пуснато толкова тихо, че направоА писането
![]()
Ооо за слушането не думайте....То не можеше една жена с ясен глас да говори, а трябваше тоя, където все едно дъфка дъвчи. Поне по английски беше някакъв такъв- никакъв.
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Този по английски беше пародия.. все едно някакъв чичко без зъби ми ги плещеше врели некипели..Първоначално написано от Nestlee
Но пък са сметка на това райтинга беше лесен.. Аз писах по темата с любимата книга ^_^ .. А до колкото разбрах темата на френска е била ужасна.. За моловете..
![]()
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
Отговорите ще ги качат следмалко! ( около 15:00) И искам да попитам ако това което си писъл върхо теста е различно от това което си писъл на листа където се попълват отговорите има ли нещо за което трябва да се притеснявам(е)?
Изпита за цялата страна еднакъв ли е?
Имам предвид по Английски.
![]()
Да.Първоначално написано от playfootball6
Да еднакъв е.. Някой от вас записа ли си отговорите да сверяваме??Първоначално написано от playfootball6
Да запълним тия 10 минути.
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
dai si tvoite che moite ne mi se pishat ?Първоначално написано от bleckys
1 b
2 a
3 c
4 a
5 d
6 b
7 c
8 a
9 b
10 b
11 b
12 b
13 c
14 a
15 a
16 a
17 a
18 c
19 c
20 d
21 a
22 d
23 c
24 b
25 a
26 b
27 a
28 a
29 b
30 a
31 c
32 c
33 c
34 d
35 d
36 c
37 a
38 b
39 a
40 d
41 c
42 b
43 c
44 a
45 c
46 d
47 c
48 d
49 d
50 d
51 b
52 a
53 d
54 c
55 d
56 b
57 d
58 c
59 b
60 d
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
Намирайте ми косури.. Пародия съм..![]()
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
Какви оценки имаш в училище?Защото доста отговори са същите,но много от тях се разминават..
4-5 долу горе.. Имам и шестици, но по-малко.. А може и да съм се издънила.. така че..
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
Къде са отговорите по немски ?!!!!!!![]()