- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Волейбол
Хей! Какво мислите за волея??
Аз лично много харесвам спорта..наистина не е лесно..но както при всички спортове с тренировки става все по-добре.. Харесва ми това че е наистина много колективен ...няма маловажни играчи...аз тренирам в ВК ЦСКА ,но не съм в спортното..
Ако тренирате някъде дайте отзив от клубчето ви..![]()
Aз до 5 клас бях играл 1 или 2 пъти и не знаех въобще как точно се играе, но откакто започнахме да го треанираме там (сега завършвам 6 клас) ми стана любим направо (освен MTB). Доста ми харесва самия спорт.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Спорта си е идеален, ама малко не си падам по него !!![]()
![]()
Само плажния волейбол ми харесва много !
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
така така и ако са едрогърди мадами!Първоначално написано от SkiCatA
ЕЕее ся без претенциии!Първоначално написано от fatrat
![]()
![]()
![]()
За мене е по-важно дупето !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
точно заради такива като вас мразя плажния волейболПървоначално написано от SkiCatA
адски гадно е както си играеш някой да те зяпа
кво ревеш и ти на всяка манджа мерудия?
Ем сори тогава, че съм човек и, че не ти отговарям на критериите!Първоначално написано от galet0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само аз ли мисля
че приемате този форум
прекалено на сериозно?
![]()
Еми аз го приемам на сериознo форума,но твоите мнения не приемам на сериозно и то се вижда,че и ти не пишеш сериозно,така,че ..
Иначе както каза Skicata и fatrat ! Само да добавя нещо - без сутиен!
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
А да бе.Това без сутиен е брутално...
Иначе повечето плажни волейболистки са жестоки и ако бях мъж,очите ми щяха да изтекат по тях.Но пък и мъжете не са за изхвърлянеОбщо взето много обичам на плажа да ги оглеждам-и мъже и жени
![]()
Много харесвам този спорт, един от любимите ми е.![]()
В даскало, в час по физическо само това играехме.
![]()
![]()
I intend to live forever. So far, so good.