- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли се ?
Мисля ,че заглавието говори достатъчно.Харесвате ли се?И за какво?Питам защото има хора,които са много критични към себе си.Ето аз например се харесвам с изключение на талията си но тя при подходящи дрехи не си личи.Харесвам краката,височината си,гърдите си,дупето и т.н Е показах ви как сега е ваш ред.![]()
![]()
Да, харесвам се. Единственото което не харесвам в себе си е това, че след доста голямо отслабване останах без гърди.
Харесвам се, особено лятото със сини рокли и летен загар .. Странна комбинация, но факт.. Бях руса, станах кестенява и въпреки че някои хора все още пробват да ме изкарват блондинка, като ми пеят 'русото не е модерно' твърдо се застъпвам към брюнетките и ми харесва.. Мразя в себе си това, че някои хора могат да ми повлияят на мнението и преценката, както и съм прекалено променлив човек откъм вземане на решения за визията си. Мразя си 4те бенки на лицето, които като цяло не са проблем, но мен ме дразнят и смятам да ги махна. Ии това е като цяло ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами да,харесвам се като цяло!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
харесвам си всичко ... без краката .. много са слаби .. и не ме радват![]()
Радвай се,представи си на тези дето са с пълни крака какво им е .. ;дПървоначално написано от LoveChocolate
• Обичай,за да те обичат! •
Като цяло се харесвам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
хаха Да,даже съм супер самовлюбена![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Харесвам се!Краката,корема,лицето,коса а,дупето с малки изключения
![]()
Има доста неща, които не харесвам в себе си.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мога да оправя нещо в себе си още , но въпреки това се харесвам![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
харесвам се.. но има дни в месеца които не се харесвам въобще и не харесвам никой![]()
...
Не се харесвам.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Рядко се харесвам
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
На периоди съм. Има дни, в които не мога да се гледам и дни, в които съм страшно самовлюбена.![]()
Всеки ден различно
Но като цяло всичко си харесвам физически освен луфта си м/у краците
А като характер, може би наивността и това, че се влияя от другите.
PricelessG и аз съм така![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Някой такива бемки ги приемат за чар . Аз съм на същото мнение...не че съм те виждал но според мен е да не прибягваш чак до такива мерки да ги отсраняваш , но си е твоя работаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Ще ми се да поотслабна. Иначе много си харесвам кракатаИ гърдите! Дано като отслабна не си заминат
Всички мн ми харесват и дупето, но аз не мога да кажа дали го харесвам или не , нещо не разбирам от дупета
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Наскоро някой ми беше казал ,нейна приятелка много се възбуждал от самия себе си.Хубаво е нали че се харесва обаче то такова нещо аз не съм чувала.Смисъл като се къпе не знаем защо обаче сяда там на плочките гола или по точно ляга и почва да се опипва и всякви други такива неща.Та въпроса ми е вие освен че се харесвате възбуждате ли се от себе си?извинявайте за въпроса![]()
![]()
++ същата съмПървоначално написано от PricelessG
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!