- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тениска на батман
Някъде в Пловдив да сте виждали тениска на батманкато тази на супермен, обаче със знака на батман..
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Аз си направих и си поръчах по Интернет и ми излезе 13 лв .. по-добре е от колкото да търсиш. ;д
airplanes..
Окк ще проверя в На тъмно, а ако там няма ще си поръчам от интернет. Мерси за отговорите![]()
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Ми в на тъмно няма но в другите метъл шопове вероятно има.Аз моята си я взех в проморско имаше ги по всички щандовеПървоначално написано от Evie
BATMAN FTW!
:P
А в София някой да знае![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Напишете сайта,от който мога да си поръчам![]()
Мда в "На тъмно" проверих 5-6 пъти и все нямаше..а не знам къде да търся други метълски магазини..
кажете някой сайт, където да има.. много искам да си взема![]()
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.