- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай какво обича да яде следващия
Пр. : Пица ? не ..
АЗ съм така Спагети ?
Kruskyy
дам..
шоколад?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Не
Пъпеш?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Да![]()
Мандарини?
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Да![]()
Кремвирш с горчица?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
да
банани...?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
емм ... чак пък да обичам... не.
таратор?
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
да
торта?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не
Кафе?
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Не
Мляко?
Да
Сирене?