- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Не съм запозната,но според мен абсолютно ще ти стигне балът.
Иначе не е вярно,че няма пълни шестици по математика,във Варна има 25,поне така четох.Но какво ми пука,мислете каквото си искате. Знаех си,че ще стане така,така че не ме интересува.
Не,не е така,има и пълни шестици по БЕЛ. Аз чух,че май в София има дете,което също има 100 точки и по мат.,и по БЕЛ.
Последно редактирано от rally_98 : 06-06-2012 на 17:47
Като някои хора толкова се съмняват,защо не дойдат в ПМГ Видин и не проверят резултатите ми в списъка?
Аз угризения нямам,защото съм си изкарала толкова,колкото съм писала тук.Цяла година учих и сега съм доволна.
Последно редактирано от rally_98 : 06-06-2012 на 20:10
Евала , тогава ;]]
Рали, браво! Евала за труда ти! Защото аз може да имам акъла за 6,00, обаче цяла година учебник не съм отворила... Е, малко не ми достига, но все пак...
Днес ни дадоха бележките с точките от изпитите. По БЕЛ имам 95,5 точки, а по математика - 97. Доволна от резултата си, по БЕЛ очаквах доста по-малко, понеже мислех, че съм се оакала (както казва госпожата ми по физика) на теста. От преразказа си бях много доволна, но мислех, че ще ме резнат доста. Оказва се, че може да имам и пълния брой точки оттам. По математика пък мислех, че ще имам 98 точки... ама е една точка само, не е болка за умиране. Но... както и да е... да не ви занимавам излишно със себе си ;д
Ох, Котьооооо! Сега като мине 8-ми (нали дотогава ни оформят), ще ходя на училище само с по една тетрадка и химикалче и... life is life! ;D
А да ви попитам - бележниците ще ни трябват ли за нещо? Тоест за кандидатстването? И изобщо какви документи ще ни трябват? Знам, че ще са ни нужни: 1. Медицински картон, 2. Служебна бележка за резултатите от изпитите, 3. Удостоверение за завършен седми клас... нещо друго?
Мисля, че само тези неща са нужни ^^
Иначе аз от 1 юни някъде си ходя на училище с една тетрадка и химикалче ..![]()
: ))
Браво и на теб, BloodyDreamer!!! Страхотни резултати!!! Всички тук са много умни! Това е моят извод. Иначе май бележници не ни трябват,а пък нас ни оформят до 13-ти юни.
34.300 .. Там ли искаш и ти perry_the_platypus ?
От вас явили се на изпит в НПМГ има ли ?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
аззз... с химия и биология 45 стая.. имам 5,464 по БЕЛ, 5,107 по Матем. и 6,00 от дипломата... утре ще видим и оценките от вътрешните изпити.. нямам търпение!Първоначално написано от Graffa;
Последно редактирано от vassy : 06-07-2012 на 13:21
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Xriis.. ^^ .. УСПЕХ!
За изпитите в НПМГ .. и аз се явих,но едва ли ще съм там!
Книгите ще си ги купувате ли .. купихте ли си? .. Аз ще ги взема от познати!
Аз... Бала ми е 34, 392, а ако се утроява математиката 34,410... Смятам да пиша и СМГ, като цяло се колебая между двете!
За всички софиянци и интересуващи се от резултатите, статия от вестник монитор, не знам дали е вярно, но - http://www.monitor.bg/article?id=340955 .
aз имам 5,27 86 човека преди мен..по химия.. биологията е ужас и няма да я ползвам
Последно редактирано от vassy : 06-07-2012 на 18:54
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Браво ^^
А знаете ли къде и кога ще излязат оценките от изпита в НГДЕК ?
Боже .. гледам ви резултатите и сериозно почвам да се отчайвам T_T
Има ли някакъв шанс да ме приемат в езиковата в английско-френска паралелка с бал 28-29?( ..
Ако имате желание в НПМГ .. и то истинско не мисля,че трябва да ви тревожи оценката.Пишете го на първо място и така.До колкото знам повечето ходят,за да се пробват,но остават само с пробването не влизат там и се отказват (не знам до колко ме разбирате).При това в НПМГ има доста избор на паралелки с химия и биология!Така че имате ли желание няма защо да се оплаквате .. аз поне така мисля!
Vassy не се тревожи .. резултата ти е блестящ,а всъщност коя паралелка ще избереш ?
Изберете правилното място за Вас !
УСПЕХ!
От една страна си прав, но от друга страна, нали си има определен бал, дори да се откажат, ти ако не събереш нужния бал, предполагам няма да влезнеш. Иначе НПМГ е гимназия с нисък бал и предполагам тази година още ще го намалят, особено по статистиката, която са пуснали в сайта си, но за жалост скача бала на Втора АЕГ и СМГ.)) Тази година още се говори, и че има повече свободни места, отколкото ученици, демек може да се закриват паралелки, ако не се събере достатъчен брой деца.
)))
Почти всеки път казвам УСПЕХ и още веднъж УСПЕХ на всички, малко ни остана!![]()
биологията няма да я ползвам, понеже изпита беше по учебник, който прочетох на отиване във влака за първи път и не запомних представителите... на отворения отговор написах супер много и различна информация и по двата учебника (този във влака и този по който цяла година е преподавано), но явно не са го оценили и имам 3,38 имам там...
паралелка химия с биология и химия с английски ще запиша на първите 2 места и бала ми ще е 32,38... дано да стане! Стискайте палци, защото означава супер много за целия ми живот от тук нататък...