.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: Призив...

Призив...

Искам да призова всички момичета, които не са кльощави да спрат да ядат вкусотии, всички с крив/голям нос, тънки устни, малки гърди и не достатъчно красиви очи да потърсят НЕЗАБАВНО съответния лекар !
    Момичетата "без вкус" и "гадни " прически задължително да си намерят стилисти !

Момичета, няма значение вие как се харесвате- важното е да се харесвате на масата ! И ако след всички операции и услия момчетата и дори момичетата не ахват след вас не сте се постарали достатъчно ! Намерете нов пластичен хирург, нов стилист, променете даже и характера си !

А ако и тогава не успеете, моля сложете край на нищожния си живот, лишен от красота и естетика !!!Момчета, за вас се отнася същото !

Не губете време !!! С всяка изминала секунда ставате по-грозни, по-дебели и по-противни ! И, разбира се, все по-малко хора ще ви зглеждат по улицата !

EDIT : ТОВА Е САРКАЗЪМ !

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ооо, неее, колко тъпо!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    TeenSpirit Кажи кой те нервира ?

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Ооо, неее, колко тъпо!
    Жалко, че не схващаш от к'во е породена тази тема.

Хахха, напротив, просто е супер плиткоумно това, просто някои са перфекционисти КЪМ СЕБЕ СИ и половинките си и на различно мнение от другите, супер несполучливата ирония, сори, не ми хареса!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Това е сарказъм...

А мен, ако знаеш колко ме интересува дали ти харесва...
    Не, темата не е специално за теб, а за повечето момиченца тук.
    И като си перфекционистка КЪМ СЕБЕ СИ може да си оправиш изказа до такава степен, че това да се разбира от коментарите ти, защото аз останах с друго впечатление.

За сега :

1 локумена кифла.
    1 шоколад
    няколко парчета кекс
    1 кисело мляко с мюсли.

За обяд, спагети с пилешко месо и зеле (по китайски)
    Вярно. Нито здравословно погледнато, нито естетически.
    А случайно мога ли да попитам това колко е здравословно, кльощава ми koshtramba ?!

Съжалявам за което. И знам за кого е направена темата / от чий коментари е породена. Тъкмо за мен и Rebirthing, струва ми се. Но както и да е, де. Съжалявам, че имам маниакално чувство за хармония и подреденост, съжалявам, че дори когато погледна телефона си на бюрото встрани ме дразни, че е накриво ! Просто има и такива хора, не се срамувам, че съм от тях. В този живот трябва да се дерзае! Еми ако си с наднормено тегло (и това не е причинено от заболяване) то си личи! Ако не си - дерзаеш и си постигаш целите!

ПП : Не ям здравословно, признавам, но пък се чувствам добре и във форма, а смятам, че това е най-важното ! ( Наред с това да изглеждаш добре) Виж, ако тялото ми издаваше, че нещо не е наред - бих се замислила. ( Говоря за фрапантно "издаване", че нещо не е наред, в никакъв случай не се мисля за перфектна)

Rebirthing ??? ... whatever !

Не съм против това да си перфекционистка- прави със себе си каквото искаш.
    Дразни ме това, че давате крайни коментари и съдите и отсъждате.
    Тъпо е да казваш как ТРЯБВА да изглежда една жена или един мъж, тъпо е да казваш, че жена с пайети на блузата е отблъскващо и противно.
    Тъпи и безсмислени са доста от темите, в които момиченца по на 14-15 години ми дават определения за перфектният мъж и перфектната жена...
    Аз приключвам спора ( така ще го нарека, въпреки че няма нищо общо ) .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И к'во ? Опитваме се да се правим на интересни, а ?!

Е да, много е лесно да ядем кебапчета и кюфтета, докато слушаме новинарската емисия и поредния репортаж как масово затлъстяваме. Е какво от това, можем да спрем да ядем когато си поискаме, хайде, от утре сме на диета, ще ядем Активия с "пресни плодове" набрани току що от на баба ми градинката...Мдааа, но след първия ден се отказваме и се утешаваме с поредния шоколад.
    После пускаме тема в тийнпроблем "Как да отслабна 100 кила за 3 дни ?!" , "Как да се стегна ?" и т.н...

А теми като " Как да напълнея ?" напълно липсват .
    Ще ям кебапчета, кюфтета и шоколади, ще преяждам и ще дебелея, ако искам. Когато реша, че не се одобрявам и трябва да направя нещо, ще го направя, защото аз искам ! Не защото съм срещнала неодобрителните погледи на някакви си хора, или пък съм прочела нещо в пуберски форум.

Тъпи и безсмислени са доста от темите, в които момиченца по на 14-15 години ми дават определения за перфектният мъж и перфектната жена...
    Благодаря все пак, ако е ставало дума за мен, доста ме подмлади. Но все пак се чувствам достатъчно зряла, ( и мисля, че съм ) че да съм преосмислила житейската си пътечка и целите в живота си. Не мисля, че мисленето ми е нелепо, нито детинско, не мисля че налагам мнение, просто го изказвам по свой си начин. Ако ти си достатъчно голям и зрял човек ( говоря нарицателно, не за теб в случая) няма да се засегнеш. Но може би teenproblem е прекалено неподходяща аудитория за това, знам ли ...

Супер фен Аватара на pressiana
    Абе каква е тая злоба бе?
    Хайде да казваме на дебелите, че са прекрасни и идеални и да обиждаме слабите, че не слагали хапчица в устата си.
    Има много слаби хора, които ядат каквото пожелаят. Не ги изкарвайте нещата, че слабите били на солетки и чаша вода, а дебелите хапвали торти. Много е грешно.

Аз лично не мисля, че момичетата с лоша прическа или такива без вкус трябва да си намерят стилист. А и стилът не се "научава", малко хора го притежават.

Правите го да изглежда все едно всичките пълнички момичета са добри душици, които са изключително интелигентни и мили същества, а тези слабите са някакви адски кучки, които им внушават, че не са перфектни и трябва да поработят върху това.
    И да, като се харесват, да си седят такива. Да си обличат прозрачни дрехи върху шкембетата и да казват "Все ми е едно". Нека не са загрижени изобщо за външния си вид и нека не се поддържат.
    Никой не е казал, че трябват лични стилисти, диетолози и пр. Просто една уважаваща себе си жена ще се грижи за външността си, а тези които не го правят - ясна работа.

Koshtramba, вече обясних, че не визирам теб или някой друг конкретно.
    Аз по никакъв начин не мога да се засегна.
    Просто мисля, че мисленето на много от потребителите е нездраво ( не, не искам да променям мисленето на никой) , а тук повечето са подрастващи и лесно се влияят, дори и от 1 коментар. Искам да им покажа, че не всички трябва да са кукли барби, за да са харесвани- предолагам нямам успех и да, кофти е.

Разбира се, че не трябва да са кукли Barbie. На мен не ми допадат таквива момичета, изкуствени са ми. Просто съм малко потресена от безхаберието на подрастващото поколение, това как се оставят на произвола на съдбата и чакат да отслабнат свише. Е няма как да стане. Ако не с приказки, не знам с какво ще се повлияят! Време е да се взимат мерки от сега, ако наистина имат проблем с теглото, независимо дали килограмите са им вповече или по-малко. Ако те отсега не започнат да се грижат за себе си, то кога?! Най-важното е да се грижиш за себе си - и няма да има невъзможни неща. Можеш да имаш невероятно тяло, точно такова каквото харесваш! Стига да го искаш достатъчно силно! Колкото и тъпо да е, не можем да избягаме от "невероятните мадами" от кориците на списанията, те винаги СА БИЛИ и ще бъдат модел на подражание! Поддържани и красиви (поне на кориците). Жалко е, но е така, защото наистина е красиво.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    След като форума е пуберски, чувствай се свободна да го напуснеш, явно ТИ искаш така.

Не мразя еди кой си заради теглото му, просто съм възмутена от това, че хората не обръщат внимание какво слагат в устата си. Човечеството е почнало да се изтребва заради собствената си лакомия (не само по отношение на храната).
    Цари една масова дезинформация, но явно на хората така им е добре, важното е да има нещо на масата. Нека сме дебели и добре охранени !

Koshtamba, не всички имаме кумири.
    Наистина от спора смисъл няма.
    на две съвсеем крайни мнения сме.
    Съгласна с теб само за това, че наистина някой по-пълни момичета не се обличат подходящо.

Искам един хубав отговор. Защо всички трябва да са слаби?

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Съгласна с теб само за това, че наистина някой по-пълни момичета не се обличат подходящо.
    Тогава защо направи темата?

Smirnoff, както доброто е добро по необясними причини, така и слабото е добро по същите тези. Калокагатия, кво да се прави.
    А ти щом задаваш този въпрос... задай си въпроса колко пъти си искала да изглеждаш по-слаба? И сега си отговори? Истината е някъде там!

Супер фен Аватара на pressiana
    smiirnoff, мен въобще не ме бърка какви са.
    Просто аз ако бях пълна, щях да направя каквото е нужно, за да отслабна. Да, има момичета с едър кокал, има и такива като Бионсе. Не говоря за такива. Говоря за тези, които са дебели, но нямат воля да се стегнат, които не правят нищо по въпроса.
    + това ако отслабнат, ще им се повиши самочувствието многократно, и то не само защото са слаби, а и защото са били достатъчно търпеливи и т.н., за да се справят с излишните килограми.

Ами ей така, прииска ми се да си направя една темичка ...

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Тогава защо направи темата?

Smirnoff, както доброто е добро по необясними причини, така и слабото е добро по същите тези. Калокагатия, кво да се прави.
    А ти щом задаваш този въпрос... задай си въпроса колко пъти си искала да изглеждаш по-слаба? И сега си отговори? Истината е някъде там!
    Задавала съм си този въпрос доста рядко. Спортувам, тичам, правя упражнения, чувствам се добра така. и се старая да се храня здравословно. Не от мерак за отслабване, а защото ми доставя удоволствие да спортувам.
    Ама дай да се застрелям, щото имам едър кокал, както и баща ми.

Просто коментарите ви са гадни, отправени към пълните хора. Както каза TeenSpirit пуберите лесно се влияем от негативни коментари, от чуждо мнение и т.н.
    Избирайте си думите по - добре. Не всички са с манекенски мерки.

И аз пак не получих добър отговор. Подкрепяте каузата "слаби и фини" без няква представа защо точно. Единствените ви доводи са, защото са по - харесвани. Елементарно е т'ва просто.

Различни хора, различни идеали. Ако за някой пазенето на добра форма е самоуважение за други е робуване на стереотипи. А що се отнася до това кой какво слага в устата си и тази тема е въпрос на философия. За мен е напълно безсмислено да се опитваш да се храни здравословно. Въздуха който дишаме, почвата в която отглеждаме зеленчуци и плодове са замърсени.
    И въпреки че авторката не е визирала никой аз искам да кажа нещо на koshtramba. Тъпо е че не осъзнаваш какви глупости говориш, а още по тъпо е че се имаш за зрял човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си