.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на scrooper

Програмирана??? Случвало ли ви се е...

Охх, снощи по едно време, в най- голямата тъмница, се озовавам (събуждам) не в леглото си, а в хола, седнала на креслото. Бях в някакво неописуемо състояние- виждах, но не мислех, все едно не бях аз. Също така в това време в мозъка ми "пресвяткваха" някакви картини на хора, на които някой (примерно Господ или Биг Брадър) яко им се кара. Имаше и други екстри. Бълнувах някакви неща супер бързо, на глас и също така чоплех лактите на ръцете си След известно време дойдох на себе си и се отправих към стаята си. Вече беше започнало да става светло. о.О

Никога не съм имала такова поведение. Не знам как го описах, но беше ужасяващо. Все едно бях зомбирана :х Това е опасно... Сега като си спомням, започва да ми става смешно, но... Най- странно ми се стори състоянието, в което вече виждам какво става, но не мисля, а изпълнявам някакви необясними действия.....

Споделете ваши такива преживявания да се успокоя
    always late but worth the wait!

Това го сънувах, че чета поста ти...
    Възможните варианти:
    1)Един от многото сънища
    2)Отвличане от извънземни
    3)Пиянска вечер
    4)Наркоманска вечер
    5)Майка ти/Баща ти се е карал/а в полубудно състояние
    6)Удър с чук по тиквата
    Im back...

Мега фен
    Това го сънувах, че чета поста ти...
    ХЪХ !????????????????????????????????????????????????? ?????????? Толкова силно ли си мечтаеше още някой да пише глупости във форума ?

Иначе от алкохол и наркотици такива екстри няма - и да халюцинираш ,поне го осъзнаваш. И да се 'събудиш' - поне си спомняш 'преди' това. Тъй че сори ,ама моето единствено обяснение е или че си сънувала ,или че просто си заспала на креслото ,или което е най-вероятно (щото ми се е случвало) - паднала си по лакът от леглото и тъй като още не си била в съзнание си действала инстинктивно - на дивана и почваш да чешеш
    Халюцинациите мога дори по-лесно да ти ги обясня - ако действително си била в леглото и си сънувала - все още си била в някаква 'междинна' фаза при събуждането. И тъй като е станало доста рязко - мозъкът ти е изпушил от напрежението и си имала някакви краткотрайни халюцинации.

Тъй де - преди някакво време се прибирах след тренировка ,развързвах си връзките и се изправих рязко ,от което ми причерня и следващото ,което помня беше как се гърчех на земята ,чешейки се по главата и при това - не можех да се контролирам първите няколко секунди. В последствие открих 2 цицини на главата си ,така че как точно съм се пречукал след като съм загубил съзнание ,е мистерия.
    Въпросът е ,че не са ме похитили извънземни Но действително беше доста сдухващо какво по дяволите правя на пода преди да върна лентата назад.

Другият вариант е да си сомнамбул - баси якото

Якоо... Мога да кажа, че не беше сън, само онея "проблясъци" бяха. 100% се бях преместила през нощта. Падането на лакти ми звучи най- правдоподобно, само че до леглото ми стои един крос тренажор, тъй че щях да съм си сцепила тиквата. Ок, сумнамболизъм- нищо нередно. Но другото не беше сън, нито сънна парализа, аз просто не бях аз :Р
    Все тая, ако имате още теории- давайте ^^

Мега фен
    еее много претенции. Не знам вече. Мога само да те посъветвам да махнеш тренажора

май не е лоша идеята, мс :.)
    Ако някой има такива истории, да споделя :P

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    бахмааму

звучи като сомнамбулия някаква, но е просто предположение.

ако ти се случи пак (ти се е случвало и преди) по-добре питай някой лекар (въпреки че са шит в бг)

Супер фен Аватара на djipsito
    Много странно. На мен не ми се е случвало. Ама като казахте сомнамбул се сетих как се прибирах една вечер след дискотека, т.е към 4 сутринта. И си минавам аз през парка и изведнъж гледам една жена, супер бледа, по пижама, пеньоар и домашни чехли. Върви със скръстени ръце и ме гледа. Беше няква избочила.... ;х

Ей супер много се филмирах. Не бях пияна, наркотици не взимам...ама си изкарах ангелите. Викам ТАЯ пък какво прави посред нощите навън така облечена. Викам тая спи и ходи и ся ще ми скочи. Абе във филма бях. След малко гледам едно куче зад нея. Тя станала да си разхожда кучето ОМГ...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Програмирана ли?
    Радвай се, че не си влязла в безкраен цикъл
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

^ колко нехристиянско, грубо, лишено от хумор или смисъл изявление.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ колко нехристиянско, грубо, лишено от хумор или смисъл изявление.
    Кой го казва, ся да не ти вадя грубите и цинични постове с просташки хумор
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

AЗ не съм християнин, пън

Супер фен Аватара на djipsito
    ^Липсвахте ми.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Абе по нашияТ край му казваме, бълнуване, ходене на сън и т.н. Азе си го обесняваме, тей това се прави несъзнателно, и в най-дълбоката фаза на сънят, т.е за това нищо не помним като се събудим, и си мислим, че кротко сме си спели на легълцето, а други ни казват, че сме седели на стол на терсата, че съм Одил до миФката пуснал съм чушМътъ и съм се върнал и съм си легнал .... и т.н абе видиш ли да има работа водомера, да не земе ръждяса се спече, нещо ...

Понякога се случва често понякога не, когато зачестят тези среднощни приключения е добре да се говори с доктор, обикновенно се случва при децата, но има и изключения при възрастните. Предполагам, генетиката или генът заложен във всеки един от нас играе голяма и важна роля за тези "излияния" нощем ..., а причините може да са безброй, от някой лекарства, през повишена температура, недоспиване, астми, проблеми със сърцето и т.н
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си