- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Текст за татуировка ?
Здравейте , мисля да си направя татуировка .. на луна и отдолу да има текст .. но още се чуда за него .. мисля да е нещо на английски и да е свързано с живота - предателства , приятели и тн и как понякога те разочароват , но ти успяваш да го превъзмогнеш .. някой да има някакви идеи ?![]()
Improvise, adapt, overcome?
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!
Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие.
Има някакъв ред във вселената.В движението на звездите и въртенето на земята и промяната на сезоните.Но човешкият живот е почти пълен хаос.Всеки заема своята позиция,отстоява своите права и чувства,обърквайки мотивите на другите,и своите собствени.
Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.
Извън нощта, която ме скрива,черна като пъкъла,благодаря на Бога за своята душа непреклонна. Затиснат от обстоятелствата,не съм трепнал, нито проплакал.Под тоягата на съдбата,обляна в кръв ми е главата,но непокорна.Отвъд това място на гняв и сълзи надвиснал е страха от сянката.И когато заплахата на годините намери и ще ме намери, ще съм безстрашен.Няма значение колко е тясна портата, колко е пълно с наказания.Аз съм господар на съдбата си.Аз съм капитан на душата си.
тва наистина ми хареса .. ама е много дълго .. мисля да си го направя на китката ..Първоначално написано от mimsssssss
Може да се направи под формата на спирала около китката, като гривна. Или от вътрешната страна като торнадо ако ме разбираш. Или звезда/луна, като очертанията са думите. Използвай си въображението.
Ох, и какъв е смисъла да ти го измислим ние?Това ше ти седи до края на живота все пак
не е задължително хах .. има и от 2 до 5 годиниПървоначално написано от Tiin
Аха,значи си правиш татуировката само за гъзария.Не трябва ли да означава нещо за теб?
това много ме кефи - S[he] Be[lie]ve
За идеите дето говорех, пускам снимки![]()
Звездата, лично мен ме кефи на макс - http://prikachi.com/images/306/3444306d.jpg
Гривна - http://woman.hotnews.bg/static/uploa..._400_large.jpg
Торнадо (т.е. от голямо надолу към малко)- http://prikachi.com/images/308/3444308B.jpg
Защото каза, че искаш на китката, а ти показвам и че големи текстове могат да се сместят.![]()
Ти видя ли описанието на татуировката изобщо ,че говориш ,че е от гъзария .. аз питам за идеи .. какво са ми викаш от гъзария ? пфффПървоначално написано от Tiin
Now that she had nothing to lose she was free.
God always offers us a second chance in life.
Stop thinking about life and choose to live.
Never stop dreaming.
Everything in life has its price.
Never give up.When your heart becomes tired just walk with your legs-but move.
I`ll never let you down..
My life are my friends..
Аа щом ще има нарисувана луна може да напишеш някоя част от песента на Bruno Mars - Talking to the moon ;дд за тва се сетих..
Айде дано стане хубава и пусни снимки като я направиш![]()
![]()
Съжалявам че ще използвам твоята тема но за да не правя излишна искам да попитам тук и моята е за татус но още не съм решила кой от всички цитати да е.. Та искам да попитам може ли някой да ми ги преведе на англ. ез.мн ще съм му благодарна (не искам да използвам гугъл транслейт не ги превежда както трябва
)
-Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш
-Кой е бeден, ако е обичан?
-Животът е песен, чийто припев е смъртта
-Как можем да знаем какво е смъртта, когато не знаем още какво е живота
взех да ставам нахална вече айде стига ми толкова![]()
"The only way to get rid of a temptation is to yield to it" - Само за това съм 100% сигурна.Първоначално написано от whitebunny
Аз си мислех, също, да си направя татуировка с този текст, но няма да е скоро.![]()
*сън*
Who, being loved, is poor?Първоначално написано от whitebunny
Това, бтв, е цитат на Оскар Уайлд.
Love. Happiness. Freedom.
ЗнамПървоначално написано от OrangeGirl
![]()
Благодаря Ви мн![]()
![]()
![]()
-Животът е песен, чийто припев е смъртта --> life is a song and the chorus is death или life is a song and death is the chorus.
-Как можем да знаем какво е смъртта, когато не знаем още какво е живота --> How can u know what death is, if you haven't lived.
Обичам този цитат: God listens to all our prayers, but sometimes the answer is "no".
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
never give up on something that you cant`t go a day without thinking about.
На мен това много ми харесва,но нямам смелост да си го напиша.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.