- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Форумна игра : Да броим с картинки
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
много сте тъпи ве .. стигнахме до 120 ... вие почнахте 200![]()
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
[/url]
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
май мамите нещо.. от 120 на 200 летите![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..