.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с монитора

Здравейте! Имам следния проблем. Монитора ми трепти, не постоянно, но е много неприятно и дразни очите. Не знам вече какво да правя, преинсталирах драйверите на видео картата, но няма особена промяна. Търсих драйвери за монитора, но не успях да намеря.

Първо пробвай с друг монитор или същия монитор на друг компютър.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на badsector
    Какъв е мониторът? Настройктие за опреснителна честота пробва ли ги? По какъв начин се свързва с компютъра? Пробва ли на различни резолюции? Включи го в различен контакт от този, в който е включен компютъра.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич

Re: Проблем с монитора

Цитирай Първоначално написано от jenn
    Здравейте! Имам следния проблем. Монитора ми трепти, не постоянно, но е много неприятно и дразни очите. Не знам вече какво да правя, преинсталирах драйверите на видео картата, но няма особена промяна. Търсих драйвери за монитора, но не успях да намеря.
    Зависи от инчовите ако е 21 22 или нагоре те се развалят много бързо също и очите моя е 19 инча тънак и нямам проблеми

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Какъв е мониторът? Настройктие за опреснителна честота пробва ли ги? По какъв начин се свързва с компютъра? Пробва ли на различни резолюции? Включи го в различен контакт от този, в който е включен компютъра.
    Мониторът е LG Flatron 1750SQ. Пробвах с настройките за преснителна честота, но не виждам никаква разлика. Свързва се с такъв кабел --> http://www.procombg.com/images/VGA-42087.jpg .. Включих го в различен контакт, но няма промяна.

Зависи от инчовите ако е 21 22 или нагоре те се развалят много бързо също и очите моя е 19 инча тънак и нямам проблеми
    17 инча е, от 4-5 години ми е и не ми е правил никакви проблеми и никога не съм си преуморявала очите, за разлика от други компютри, които съм използвала.

Супер фен
    Опитай с друг кабел предимно те правят тези проблемите.

Ok. Ще пробвам. Мерси

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    От кабела е.И аз имам същият проблем,постоянно се разваля картината и почва да трепти,докато не го наместя перфектно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си