.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на unknown7
    Град
    --

Проблем със скайпа ми ..

Значи от няколко дни 4/5 вече не мога да се впиша в скайп пише : "скайп не е в състояние да се свърже " и не става и не става със windows 7 съм и не знам дали може да има нещо общо... помагайте плс
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Отвори си търсенето на компа и натисни All files and folders. На първото поле пиши %appdata%\skype. Отваряш папката на Skype и триеш файла shared.xml . Затваряш скайпа и го товаряш на ново. Би трябвало да се свърже, при мен стана

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Пак не става проблема е че съм с лаптоп и просто написах това което ми каза в търсачкаата но нищо не намери, имам папка 'шаред' на англ де изтрих я но пак не става много ми е гадно а освен за приятели скайп ми трябва и за работа моля някой ако знае да ми каже..
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    ...триеш файла shared.xml...
    Цитирай Първоначално написано от unknown7
    ...имам папка 'шаред' на англ де изтрих я...
    ...

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    намерих файла изтрих го иииии нищо ....

Повече от фен
    Абе я изтрий целия скайп и го инсталирай на ново...

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    и това направих както казах преминах през няколко версий смисъл за да видя дали проблема ще изчезне ама явно няма да стане така...

Пробвай да влезеш в друг акаунт.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    И това не става, не става и нов да си направя... нищоо..

Цъкни пц-то в някой сервиз. Там ще ти кажат, че ще трябва да се преинсталира или ще измислят нещо.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Там е проблема тъкмо го върнахме от поправка т.е. носихме го да го преинсталират казаха даже че е с много добър уиндолс 7 нз си к'во и оттогава си нямам скайп и не ще да се вкл.

Повече от фен
    Иди и кажи в сервиза от който сте го взели...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си