- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нудизъм на плажа
Бих пробвала, принципно ми се иска, но зависи с кой съм де. Иначе те май не са останали много нудистки плажове по родното ни черноморие..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защо да се получава рак,че то и с бански да си пак може да развиеш рак?!Първоначално написано от wikktoriyaa28
грозно е ;] да си ходят голи във тях,нямам намерение да гледам путки,к***ве и цици..
Нямам нищо против нудистите, стига да са от женски пол, под 40 години и под 60 кг![]()
Не бих пробвала.![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Първоначално написано от titinkaa
Аз нямам нищо против тях стига да са на отделен плажиначе аз не бих..
Не ми пречат хората дето го правят, нека си показват прелестите където искат, щом не ги е срам. Но за мен изключено!![]()
За малките деца разбирамНо иначе е мноого гнусно за тийнейджъри ;д Аз като се пека си свалям само презрамките и тва е ;д
Не бих пробвала, но ми е много грозно някакви 50 + или 100 кила, да ми се мандахерцат чисто голи ...
напълно съм съгласна..Първоначално написано от xSANYAx
![]()
Хах, леко е глупаво т`ва изказване.Първоначално написано от xSANYAx
Нудизмът все пак се изразява именно в това да не се притесняваш от себе си, да се чувстваш в хармония с тялото си и да не те е срам да се покажеш по този начин.Плюс тва не всеки може да бъде супер красив и слаб само за да ходи на плаж, нали се сещаш?![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Съгласна съм с теб.Първоначално написано от SummerDream
Обаче все пак нека си има отделни плажове, както в чужбина, и нека глобяват тези, които си ходят голи. В крайна сметка на мен ме ми пречи, но има малки деца и съм сигурна, че на родителите им не им е приятно децата им да гледат разни възрастни голи хора.. Пък и не само за това, така че който иска да ходи на специално обозначен за това плаж.
Аз няма да имам нищо против ако Брад Пит,Анджелина Джоли,Адриана Лима или някой подобен се съблече чисто гол.![]()
Иначе-не,не ми харесва и стига да не попадам на такива плажове е окей.
Бих си свалила горнището само ако се пека по корем-за да не ми остават следи по гърба,но иначе не.
Въпреки това съм на мнение,че ако има нудисти в България и са си общност,заслужават плажовете им да са поддържани и хубави.![]()
Нямам нищо против тях , всеки избира какво да прави , но да ми се разхожда гол НЕ на нудитски плаж и всички да го гледат умно това не го одобрявам !
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Първоначално написано от titinkaa
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
На нудистки плаж не бих ходила, на нормален не ми е най-приятното нещо да видя някоя бабка по дини, но всеки с правото си на избор![]()
Да бе....да се разхождам както майка ме е родила!Айде няма нужда!
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Нямам против тях. Но аз не съм толкова смела да го направя...