.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Контрацептивни таблетки

Здравейте,исках да ви попитам използвали ли сте контрацептивни таблетки и от коя марка сте доволни? Извинявам се ако има такава тема,но не успях да намеря.

ако една 'марка' е добра за едни, за теб може и да е лоша най-добре е да се посъветваш с лекар, който да ти каже кои хапчета са най-подходящи за теб

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Aз отдавна не използвам. Пиех преди Линдинет 20.
    Но никога не съм си правила свободни съчинения в избора си на контрацептиви.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Да това го знам ..аз просто пуснах темата за да си изкажете мнението.Аз пиех Ясмин,но не ми се отразиха добре ся ще ходя на преглед за да ми изпише нови.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От три месеца пия Ясмин и не съм усетила нищо различно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Два чешита смених. Дано не ми се налага да пия отново.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Пиех преди време Линдинет 20,но в един момент изчезнаха от пазара и ми замениха с Логест.Доволна съм като цяло

И аз съм на Ясмин...сичко е ОК...обаче когато ми е почивката от 7 дена, се чувствам отпаднало...не знам дали е от тях или си внушавам...то до сега само една почивка имах, ако и 2рия път е така- отивам на лекар
    n0 mus1с, n0 l1f3

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от 6mateto
    И аз съм на Ясмин...сичко е ОК...обаче когато ми е почивката от 7 дена, се чувствам отпаднало...не знам дали е от тях или си внушавам...то до сега само една почивка имах, ако и 2рия път е така- отивам на лекар
    При мен не е така, обаче като се има в предвид, че през тези 7 дни повечето си в цикъл, е строгоиндивидуално как момичетата се чувстват през това време. Но няма лошо да отидеш да попиташ генеколога.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да. Ползвала съм Регулон и Ясмин. И двете ми бяха предписани от гинеколог. И от двете според мен качих килограми. Но е факт, че не съм забременяла
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Shia
    Искам от тук да попитам,че е правилната тема.
    Таблетките могат ли да оказват ефект върху периода на самия цикъл.Ако преди е бил 6 дена,сега да е 4 ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обикновено периода на менструалното кървене намалява с 2-3 дни от обичайното. Цикълът винаги е 28 дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си