- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тук,покажете снимки на ваши татуси и пиърсинг
Здравейте сладури.Хрумна ми една идея-който има желание,нека постне тук снимки на свои татуировки и пиърсинг.Също така,да напише от кога са му и сега на колко години е.Също така,уточнете какво символизарат,ако са някакви йероглифи например.Айде,дано темичката да ви се стори интересна.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Окей,щом нямаш желание,не поствай твои снимки.Направих темата за тези,които имат и искат,да ни ги покажат.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Има такава тема. Помня, че и аз, и Буут поствахме в нея![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами не знам,може и да има такава тема.Все пак ти си във форума от повече време и се предполага,че и знаеш повече за него.Ако ти попадне случайно линк,моля те драстни едно ЛС,че ми е интересно.Молбата ми е и към останалите съфорумци.Явно няма желаещи да постват тук.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
До няколко дни ще предоставя снимки на моите мазохизми, а да питам - дупка на ушото води ли се пиърсинг ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Това е моята гордост![]()
Обожавам си я![]()
Снимката е малко гадничка, не се вижда много ясно, за това утре може да я снимам отново и да пусна друга с по-добро качество.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз мн се кефя на обици на веждата еиии мн ме кефят умирам си за такива...![]()
Мисля и аз да си напрая.. смятам, че ще ми утива.. ама първо тряа си намеря нова къща...![]()
И ако се пак стане.. ще пусна и аз пикче![]()
is my religion
Ако е правена с пистолет на мекото, не е пиърсинг.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Ммм, ще ви разочаровам, ама само на сливата и на пишката е истински пиърсинг, ако не е там значи сте позъори![]()
You're emo...iuuuuu...![]()
мене не ме кефи над устната....там.....като на "секси коте..."...нищо лично ..просто не се радвам....мн на таква пиърси....ако е на долната устна ме кефи....даже много....след 2 годни ше си напрая
![]()
(тъй каа баша ми)
ии тЪка..някой слънчев ден като си напрая пиърсинг на уФстната ше ви пусна
![]()
![]()
п.п: ся имам фейк флеш на ушото...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хах имам само на пъпа...вече. Имах и френулум едно време. Обичах го този пиърс, мамка му. Имам и няколко по ушите...ъъъ зле съм. Темата е за снимки, а аз си приказвам какво съм имала и какво не. Както и да е. Флууда не е лош![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
1.Predi 6 godini e tazi.
2.Predi 3 godini
3.Zimata si q pravih tazi.
Next Time I`ll be True...
kameliqbaby леле как не умря от болка?![]()
и аз мн искам тату... ама ме е страх, че мн ще боли..![]()
is my religion
Болка няма,има нагласа.Трябва да си мислиш,че е нещо незначително и на болката няма да й обарнеш внимание,пак и тя не е толкова голяма.Първоначално написано от #Gravity Of Love#
Next Time I`ll be True...
съгласна съмПървоначално написано от kameliqbaby
пък и след първите 15 минути кожата изтръпва
моята обаче се намира върху белега от операцията ми на апандисита
от тук взех идеята
http://i.data.bg/07/08/28/531515_orig.jpg
Собственост на Canis_Dirus
ооо това е мн яко тату...Първоначално написано от _Cuddly_
и добре прикрива белега.. като се вгледаш.. само се вижда.. супер е
![]()
![]()
is my religion
_Cuddly_ ot kade si?
гравити оф лоФ апандисита не е на кракаПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
![]()
![]()
![]()
това е само показно за татуто
Гостенче.. опитваш се да ме изкараш тъпа... ама няма да стане твойта работа..![]()
И малоумния знае.. къде е апандисита![]()
Но тя е казала..:и аз говоря за идеята.. че белегът добре е прикрит и че татуто е мн яко..от тук взех идеята![]()
is my religion
Ммм, темичката е готина... ама аз не бих желала да пусна снимка на татусчето ми, че някой може да ми вземе идейката![]()
Моята изглежда така, но без синьото
![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Мен отстрани на устните ме кефи единствено отдолу с шипчета и от двете страни, и то за мъж...много е яко, ако е някой бруталист...иначе е отвратително...но който се кефи, да си правиПървоначално написано от Spork
![]()
мене ме кефят от халкичките...макар че всичко живо ходи с такива пиърси с халкички ...ама ако се намери нещо по-добро с радост ше го заменя...но има време ше се реши..иначе и шипчетата са яки...ама наистина по за мъж са си..е то и завис к'ви....абе...да...като си напрая некой ден нещо...ше ви дам. снимка..Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!