- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Звучи ми като House of 9 :
http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9
Гледайте : House of Wax , 28 days later , 28 weeks later , shrooms , resident evil , i am a legend , It , Дързост и красота , Dead snow , land of the dead , dawn of the dead , Това е от мен![]()
Truth or Dare / Истина или предизвикателство (2012)
Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.
The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)
Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .
Препоръчайте ми някой мнооого страшен филм... най-страшния който сте гледали :]
Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите![]()
Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?
В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят
truth or dare-не е кой знае какво, ако имаш час и нещо за губене може да го гледаш, аз спокойно бих го пропуснал. Иначе ако се кефиш на Английски филми го гледай само заради акцента и актьорската игра, както направих аз.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Да се похваля и аз тези дни гледах няколко филма, по-скоро трилъри и няма кървища, но пък са идеални.
1.Cold Creek Manor разказва за семейсвтво, което се мести от големия град в един затънтен край с огромно имение, то обаче си има своя история и стар собственик, който иска да си го върне, /няма призраци/
2.Seven Below- ооо да определено ми хареса, група непознати попадат в стара къща с призраци
3.Population 436- ето това е големия филм, не мога да си обясня, но много ми допадна, невероятен трилър, замисъл, действие, актьори-всичко.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Здравейте..имам един спешен въпрос..търся един филм....Група тинейджъри отиватна хижа ли ко беше не помня..и там са напиват...и в хижата намират...една игра (нещо като монополи..но не е такова) и започват да я играят...и после не помня точно но мисля, че хвърляха зара и се появяваха на различни места и умираха...играта била направена от кръв и кожа на изгорена вещица...Филма беше нещо подобно ...Ще съм много благодарна ако някой се досеща....![]()
Много голям фен съм на ужасите. Обожавам този жанр филми. Ще ви предложа някои от любимите ми филми.
Orphan / Сирак (2009)
The Hills Have Eyes / Очите на скалите (2006)
The Hills Have Eyes II / Очите на скалите II (2007)
The Descent / Спускането (2005)
The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 (2009)
Hide and Seek
http://www.cinefish.bg/Krienica-Trey...ailer1781.html
The Reaping : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Reaping
Ето го и резюмето :
Катрин Уинтър (Хилари Суонк) е млада жена, която живее със съпруга си и детето си в Судан. Отдала се на християнската мисията да помага на хората, тя преживява истинска трагедия, когато семейството й загива в трагичен инцидент. Това променя гледната й точка и тя спира да вярва в Господ. Новата цел, която си поставя в живота, е да намери научни обяснения на странните феномени по света.
С времето името й става известно с разкриването на мистерии около плачещи статуи, църковни загадки и странни природни аномалии. Един ден при нея идва отец Блакуел (Стивън Риа), който има нужда от помощта й относно случващото се в неговия малък град. Катрин е заинтересована от случая и отива там със своя приятел Бен (Идрис Елба), който е университетски преподавател.
Това, което виждат, ги кара да се разделят в мненията си, защото в местната река вместо вода тече кръв, а огромни скакалци нападат района. Смята се, че в дъното на това стои малко местно момиче. Градът е обхванат от паника, защото случващото се е описано в Библията като десетте божи проклятия. Тогава се появява и американският свещеник Костиган (Дейвид Мориси), който има друга версия за паранормалните явления.
За мен най-добрите филми на ужасите са - House of wax,Hyenas,Kill theory,Lake dead,Lake placid 2,Black Christmas,Carver,Wolf town,Wrong Turn 1,2,3 и 4,The hike,The butcher и Човешка стоножка,поне за тези се сещам в момента..Гледайте ги,няма да съжалявате!![]()
Fucking_perfect златно си ми, точно това е филма "Kill theory" който търсех и за който бях дала описание няколко страници по-назад.
А сега си търся филм в стил "Поличбата" в смисъл не някоя касапница, а по-скоро трилър с история и развитие, приемам предложения.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same