.
Отговор в тема
Страница 18 от 40 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 994
    Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Пъзелите ги знам този не е от тях и не е много известен. Някакъв тип ги забърка в тази игра, като неговото лице не се виждаше а само ръката му. Накрая приятелите си избиха един друг.
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Пак питам-кой е филма?
    Звучи ми като House of 9 :

http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9

Гледайте : House of Wax , 28 days later , 28 weeks later , shrooms , resident evil , i am a legend , It , Дързост и красота , Dead snow , land of the dead , dawn of the dead , Това е от мен

Truth or Dare / Истина или предизвикателство (2012)

Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Звучи ми като House of 9 :

http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9
    Благодаря!

The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)

Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
    Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
    И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
    Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .

От къде да изтегля House of 9???

Този изглежда интересен,но не е излязъл още.

Препоръчайте ми някой мнооого страшен филм... най-страшния който сте гледали :]

Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите

Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите
    Някои са ужаси,други - трилъри :

Halloween / Хелоуин (2007)
    The Texas Chainsaw Massacre / Тексаско клане (2003)
    When a Stranger Calls (2006)
    Shrooms (2007)
    Disturbia (2007)
    Cry_Wolf (2005)

Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Изгледай всички 7 филма на Saw!Много са интересни.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?

Голям фен Аватара на Snik4er
    В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят
    truth or dare-не е кой знае какво, ако имаш час и нещо за губене може да го гледаш, аз спокойно бих го пропуснал. Иначе ако се кефиш на Английски филми го гледай само заради акцента и актьорската игра, както направих аз.
    Последно редактирано от Snik4er : 09-04-2012 на 13:18

Last.fmFacebookBLOG

Цитирай Първоначално написано от Snik4er Виж мнението
    В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят
    Страшно много ти благодаря!Не се сетих,че е трябва да е nine.

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?
    Гледах го днес, филмът според мен е по скоро психологически. Всъщност към средата почва да грабва повече вниманието. Не мога да кажа, че ми хареса особено, но бива. И да, по-скоро бих казала да се гледа.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Да се похваля и аз тези дни гледах няколко филма, по-скоро трилъри и няма кървища, но пък са идеални.
    1.Cold Creek Manor разказва за семейсвтво, което се мести от големия град в един затънтен край с огромно имение, то обаче си има своя история и стар собственик, който иска да си го върне, /няма призраци/
    2.Seven Below- ооо да определено ми хареса, група непознати попадат в стара къща с призраци
    3.Population 436- ето това е големия филм, не мога да си обясня, но много ми допадна, невероятен трилър, замисъл, действие, актьори-всичко.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Здравейте..имам един спешен въпрос..търся един филм....Група тинейджъри отиватна хижа ли ко беше не помня..и там са напиват...и в хижата намират...една игра (нещо като монополи..но не е такова) и започват да я играят...и после не помня точно но мисля, че хвърляха зара и се появяваха на различни места и умираха...играта била направена от кръв и кожа на изгорена вещица...Филма беше нещо подобно ...Ще съм много благодарна ако някой се досеща....

Повече от фен Аватара на greenblood
    Много голям фен съм на ужасите. Обожавам този жанр филми. Ще ви предложа някои от любимите ми филми.

Orphan / Сирак (2009)
    The Hills Have Eyes / Очите на скалите (2006)
    The Hills Have Eyes II / Очите на скалите II (2007)
    The Descent / Спускането (2005)
    The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 (2009)

The Reaping : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Reaping

Ето го и резюмето :

Катрин Уинтър (Хилари Суонк) е млада жена, която живее със съпруга си и детето си в Судан. Отдала се на християнската мисията да помага на хората, тя преживява истинска трагедия, когато семейството й загива в трагичен инцидент. Това променя гледната й точка и тя спира да вярва в Господ. Новата цел, която си поставя в живота, е да намери научни обяснения на странните феномени по света.

С времето името й става известно с разкриването на мистерии около плачещи статуи, църковни загадки и странни природни аномалии. Един ден при нея идва отец Блакуел (Стивън Риа), който има нужда от помощта й относно случващото се в неговия малък град. Катрин е заинтересована от случая и отива там със своя приятел Бен (Идрис Елба), който е университетски преподавател.

Това, което виждат, ги кара да се разделят в мненията си, защото в местната река вместо вода тече кръв, а огромни скакалци нападат района. Смята се, че в дъното на това стои малко местно момиче. Градът е обхванат от паника, защото случващото се е описано в Библията като десетте божи проклятия. Тогава се появява и американският свещеник Костиган (Дейвид Мориси), който има друга версия за паранормалните явления.

Гледайте Emergo, няма толкова страшен :X:X

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Жената в черно също е много добър

За мен най-добрите филми на ужасите са - House of wax,Hyenas,Kill theory,Lake dead,Lake placid 2,Black Christmas,Carver,Wolf town,Wrong Turn 1,2,3 и 4,The hike,The butcher и Човешка стоножка,поне за тези се сещам в момента..Гледайте ги,няма да съжалявате!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Fucking_perfect златно си ми, точно това е филма "Kill theory" който търсех и за който бях дала описание няколко страници по-назад.
    А сега си търся филм в стил "Поличбата" в смисъл не някоя касапница, а по-скоро трилър с история и развитие, приемам предложения.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Fucking_perfect златно си ми, точно това е филма "Kill theory" който търсех и за който бях дала описание няколко страници по-назад.
    Хаха радвам се,че съм ти помогнал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си