- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
+1Първоначално написано от bulgariancho
Препоръчвам ти да видиш и втората част,тя не е по-малко страшна от първата.![]()
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."
— Tupac Shakur
Това се отнасяше и за двете частиПървоначално написано от TheTinyMasterOfEvil
Иначе сега 3-та част, която много скоро ще излезе много ми се иска да я гледам, но не знам как ще стане
![]()
Може би ще стане добра,може би няма.Ще видим.Първоначално написано от bulgariancho
Лично според мен трябваше да си останат с Паранормална активност 1 ,без да правят 2,но .. мое мнение.
Only I can live ,forever.
Death Tunnel или Dead Tunnel беше... нещо като документален, правем по истински случай
Аз да предложа някои страшни филми, които са много интересни. Остани жив.Погребани живи, Тексаско клане, Некропуслис ( 1,2,3,4, ). Само толкоца се сещам.![]()
Cause only when I touch .. You make me feel alive![]()
![]()
Rec ......................................
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Stay Alive - http://zamunda.net/details.php?id=209976&hit=1
има го линкнат по долу 2-3 пъти .. иначе филма е доста добър,не знам защо е с такъв нисък рейт в ИМДБ..мен ми хареса.Първоначално написано от NightGuardian
Only I can live ,forever.
Скоро го гледах. Доста e брутален.Първоначално написано от vaniliika
Пратиха ми торента от Амстердам, но беше без субтитри.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Оо този Grave Encounters определено е по-добрата версия на Паранормална активност.
Късно вечерта, с едни по-добри слушалки, простоо влизаш във филма от всякъде.Силно го препоръчвам.
П.П всъщност не знам защо го сравнявам със Паранормалната активност , приликата е само, че е тип "домашно видео" , абее постарали са се хората , личи си, напрежението си го има , изобщо много ми хареса филма. 9 от 10 му давам![]()
grave encounters, както се казва, SCARED THE SHIT OUT OF ME!![]()
a не се плаша хич лесно..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
"Екзорсизма на Емили Роуз" супер стар, обаче много ми повлия на психиката незнам защо!![]()
Тексаско клане ми допадна най-многоПървоначално написано от Scoobyy
![]()
с нисък рейт е защото е ужасно тъп .. пълна боза е тоя филмПървоначално написано от LordVoldemort
![]()
Та,излезна Grave Encounters във замунда...Какво мислите за филмаФилма доста си прилича със ''Къщата на Костите'' по резюме
Ами аз писах по-горе за него, филма е страхотен, доооста напрежение си имаше, интересен сюжет, играта си беше на ниво, абе за такъв жанр си беше 9/10.
И аз снощи го гледах..ии доста ме изкефи..като сюжет нищо ново,но въпреки това ме филмира,може би защото го гледах вечертаабе добре беше .. 7/10
I know what you did last summer
I still know what you did last summer
I'll always know what you did last summer
Freddy vs. Jason http://www.zamunda.net/details.php?id=221436&hit=1
и да попитам-не се сещам как се казваше един филм,в който хора отиват на някакво предаване и преди това казваг кои са им най-големите страхове в интервю и си мислят,че това е шоу в което се пичилят пари а то се оказва истинсков смисъл тоя ги убива и така
??
Human Centepede![]()
Абе гледайте всички части на филма Hellraiser и ще сте доволни. Има го в замундата
![]()