.
Отговор в тема
Страница 14 от 40 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 994

Hybrid View

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    Цитирай Първоначално написано от Harmonyy
    Paranormal Activity 3
    той не е излязал в България още,к'во коментираш ?
    в замунда го имаше преди няколко дена
    то густо, то пусто

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Тоя пък разбирача веднага гледа как да се заяде :Д

Тоя пък разбирача веднага гледа как да се заяде :Д
    повече разбирам от теб,моля да не пишеш.

официално обявиха,че ще има Hatchet 3 .. предполага се ,че като останалите ще продължи историята от предишната.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Оф не исках да падам до твоето ниво,ама вече прекаляваш,не мислиш ли ?
    Първо,изгледала съм почече ужаси,отколкото предполагаш,така че мога да кажа,че съм не по-малко запозната с жантра,отколкото ти си Но да речем,че това не е от толкова голямо значение
    Второ,това е форум(за нецивилизованите индивиди като теб- място,където хората могат и свободно изказват мнението си Така че не си никой,за да ми казваш дали да пиша или не Хаха дано не се държиш така с всеки,който не споделя мнението ти Жалко е

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    за rec съм писал по назад в темата, предлагам ти да гледаш испанските части, 1та част е идентична испанска с американска, втора част испанската е мноооооооого по-добра.
    Мерси.Аз уж гледах предишните страници,за да не питам за нещо,което е написано,но явно съм го пропуснала
    п.с. тези дни се каня да гледам и wrong turn 4,да видя за какво иде реч.

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Оф не исках да падам до твоето ниво,ама вече прекаляваш,не мислиш ли ?
    Първо,изгледала съм почече ужаси,отколкото предполагаш,така че мога да кажа,че съм не по-малко запозната с жантра,отколкото ти си Но да речем,че това не е от толкова голямо значение
    Второ,това е форум(за нецивилизованите индивиди като теб- място,където хората могат и свободно изказват мнението си Така че не си никой,за да ми казваш дали да пиша или не Хаха дано не се държиш така с всеки,който не споделя мнението ти Жалко е
    да и аз исказвам мнение също .. ти си тъпа и не разбираш нищо и не ме карай да спорим на тема ужаси,защото ще извадя солидни аргументи колко смешни идиотщини пишеш и после ще почнеш да измисляш няк'ви глупости.

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    моля те, престани да обиждаш в темата, направена е с цел някой да влезе и да си намери каквото трябва, да сподели какво му е мнението за филма и така... ако можеш да бъдеш полезен/полезна с нещо ще е наистина по-добре, но да обиждаш ей така не си струва просто.
    то густо, то пусто

Днес ми хрумна за Cube и ги изгледах трите части..просто култов който не го е гледал много изпуска

Btw някой гледа ли този новия 11-11-11?

Днес ми хрумна за Cube и ги изгледах трите части..просто култов който не го е гледал много изпуска

Btw някой гледа ли този новия 11-11-11?
    Трейлъра ми хареса, ще се гледа.

saw 1,2,3,4,5,6,7

Този Фелм е номер 1 saw 1,2,3,4,5,6,7[size=18][/size
    vsichki problemi se reshavat no kak da namerim reshenie za problemite

Не мисля,че Соу е кой знае какво. За времето си беше добре,но след 3-та част много издиша и се протаква.
    Гледах "Децата" и ми хареса

Цитирай Първоначално написано от aradia
    Не мисля,че Соу е кой знае какво. За времето си беше добре,но след 3-та част много издиша и се протаква.
    Гледах "Децата" и ми хареса
    за времето си?за времето си разбирам да е от 87 година примерно..
    90% от тея дето гледате убийствен пъзел и казвате,че сък-ва след 3тата част е просто защото не можете да разберете историята и не схващате нищо след нея..
    paranormal activity няма ли да излиза в България ?

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Веднъж по "Дискавъри" гледах предаване за филми на ужасите.Там обясняваха,че всъщтност няма нищо страшно в кадрите които ни показват,и те само по себе си не са страшни,а страшното всъщност го създава нашето въображение.Помагат силно музиката и цветовете,които влияели върху,учестяването на пулса,дишането и отделянето на адреналин и много други хормони , от които здраво ни хваща шубето

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката

както и да е

http://www.joblo.com/images_arrownews/11-poster.jpg

11-11-11

доста приличен филм, на мен ми хареса, нема го обеснявам. препоръчвам.
    то густо, то пусто

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Elinceto1
    Веднъж по "Дискавъри" гледах предаване за филми на ужасите.Там обясняваха,че всъщтност няма нищо страшно в кадрите които ни показват,и те само по себе си не са страшни,а страшното всъщност го създава нашето въображение.Помагат силно музиката и цветовете,които влияели върху,учестяването на пулса,дишането и отделянето на адреналин и много други хормони , от които здраво ни хваща шубето
    При мене всичко е заради музиката. Ако не е звука въобще не ме е страх. Затова като гледам ужаси понякога си намалям или изключвам звука на моменти.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от Elinceto1
    ами дали някъде в нета го има, та и аз да го гледам
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    не е филм, който бих гледал с кой знае какво удоволствие, ама ше съм преди вас

то густо, то пусто

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    не е филм, който бих гледал с кой знае какво удоволствие, ама ше съм преди вас
    Гледах го преди месец някъде..Честно казано не ми хареса, очаквах да е по-'добър' от първия, но уви. И все пак самия филм е определен като 'the sickest movie of all times'.. съвсем точно.

Наскоро започнах да следя една поредица "Paranormal Witness", уж документирани паранормални случки..Засега доста ми харесва и чакам нови епизоди. Препочъвам за хора, които 'харесват' призраци и т.н.
    Everything happens for a reason

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^между другото на мен филма ми се стори адски болен, и прекалено евтин... като идея беше супер, че човек е обсебен от филм, главния герой наистина беше изруд, но бас ловя, че има съфорумци, които без бюджет ше направят по-добра продукция

Тая поредица къде я гледаш, не можах да я намеря...
    то густо, то пусто

Град
    Молдова
    Някой нов хорър?

Здравейте! Търся един филм от много време. Става въпрос за близнаци, които тормозят едно момиче, като се правят на призрака на мъртвата й майка. Помня, че шептяха "Кати", бяха облечени в сини нощници и май ги заловиха някъде в музей. И мисля, че бяха луди. Ако някой има идея, нека сподели

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    ^между другото на мен филма ми се стори адски болен, и прекалено евтин... като идея беше супер, че човек е обсебен от филм, главния герой наистина беше изруд, но бас ловя, че има съфорумци, които без бюджет ше направят по-добра продукция

Тая поредица къде я гледаш, не можах да я намеря...
    Съгласна, че е болен определено : )

В Арена - http://www.arenabg.com/torrents.php?...al&category=18
    Everything happens for a reason

Повече от фен

“Нощта на ужасите” е римейк на едноименния филм от 1985 година и сюжетът ще разказва за младия Чарли Брустър, който си има всичко – популярен е сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в цялата гимназия. За съжаление, всичко това му влияе по негативен начин и той започва да страни от най-добрия си приятел, както и от собствената си майка.

Но животът на Чарли е на път да се промени напълно, когато в съседната къща се нанася Джери Дандридж) – привлекателен и на пръв поглед напълно нормален мъж. Въпреки че Джери изглежда като страхотен човек, с течение на времето Чарли започва да забелязва някои странности в поведението му и разбира че нещо не е наред.

След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития, случващи се единствено през нощта, Чарли разбира че новият съсед е всъщност безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Сега го дърпам този филм ''Нощта на ужасите''.Гледам има положителни коментарчета за филма :P

Повече от фен
    много е зле.. оригиналът е страшно як, ама тва прилича на пародия.. да спрат да развалят старите филми с посредствени римейкове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си