- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
в замунда го имаше преди няколко денаПървоначално написано от lightcameraction
то густо, то пусто
повече разбирам от теб,моля да не пишеш.Първоначално написано от Harmonyy
официално обявиха,че ще има Hatchet 3 .. предполага се ,че като останалите ще продължи историята от предишната.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Оф не исках да падам до твоето ниво,ама вече прекаляваш,не мислиш ли ?
Първо,изгледала съм почече ужаси,отколкото предполагаш,така че мога да кажа,че съм не по-малко запозната с жантра,отколкото ти сиНо да речем,че това не е от толкова голямо значение
Второ,това е форум(за нецивилизованите индивиди като теб- място,където хората могат и свободно изказват мнението сиТака че не си никой,за да ми казваш дали да пиша или не
Хаха дано не се държиш така с всеки,който не споделя мнението ти
Жалко е
![]()
да и аз исказвам мнение също .. ти си тъпа и не разбираш нищо и не ме карай да спорим на тема ужаси,защото ще извадя солидни аргументи колко смешни идиотщини пишеш и после ще почнеш да измисляш няк'ви глупости.Първоначално написано от Harmonyy
Should ever be forgot...
моля те, престани да обиждаш в темата, направена е с цел някой да влезе и да си намери каквото трябва, да сподели какво му е мнението за филма и така... ако можеш да бъдеш полезен/полезна с нещо ще е наистина по-добре, но да обиждаш ей така не си струва просто.
то густо, то пусто
Днес ми хрумна за Cube и ги изгледах трите части..просто култовкойто не го е гледал много изпуска
Btw някой гледа ли този новия 11-11-11?
Трейлъра ми хареса, ще се гледа.Първоначално написано от Harmonyy
Този Фелм е номер 1 saw 1,2,3,4,5,6,7[size=18][/size![]()
vsichki problemi se reshavat no kak da namerim reshenie za problemite
Не мисля,че Соу е кой знае какво. За времето си беше добре,но след 3-та част много издиша и се протаква.
Гледах "Децата" и ми хареса![]()
за времето си?за времето си разбирам да е от 87 година примерно..Първоначално написано от aradia
90% от тея дето гледате убийствен пъзел и казвате,че сък-ва след 3тата част е просто защото не можете да разберете историята и не схващате нищо след нея..
paranormal activity няма ли да излиза в България ?
Should ever be forgot...
Веднъж по "Дискавъри" гледах предаване за филми на ужасите.Там обясняваха,че всъщтност няма нищо страшно в кадрите които ни показват,и те само по себе си не са страшни,а страшното всъщност го създава нашето въображение.Помагат силно музиката и цветовете,които влияели върху,учестяването на пулса,дишането и отделянето на адреналин и много други хормони , от които здраво ни хваща шубето![]()
![]()
както и да е
http://www.joblo.com/images_arrownews/11-poster.jpg
11-11-11
доста приличен филм, на мен ми хареса, нема го обеснявам. препоръчвам.
то густо, то пусто
При мене всичко е заради музиката. Ако не е звука въобще не ме е страх. Затова като гледам ужаси понякога си намалям или изключвам звука на моменти.Първоначално написано от Elinceto1
![]()
![]()
ами дали някъде в нета го има, та и аз да го гледамПървоначално написано от Elinceto1
![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
не е филм, който бих гледал с кой знае какво удоволствие, ама ше съм преди вас
![]()
то густо, то пусто
Гледах го преди месец някъде..Честно казано не ми хареса, очаквах да е по-'добър' от първия, но уви. И все пак самия филм е определен като 'the sickest movie of all times'.. съвсем точно.Първоначално написано от Joc
Наскоро започнах да следя една поредица "Paranormal Witness", уж документирани паранормални случки..Засега доста ми харесва и чакам нови епизоди. Препочъвам за хора, които 'харесват' призраци и т.н.
Everything happens for a reason
^между другото на мен филма ми се стори адски болен, и прекалено евтин... като идея беше супер, че човек е обсебен от филм, главния герой наистина беше изруд, но бас ловя, че има съфорумци, които без бюджет ше направят по-добра продукция
Тая поредица къде я гледаш, не можах да я намеря...
то густо, то пусто
Някой нов хорър?
Здравейте! Търся един филм от много време. Става въпрос за близнаци, които тормозят едно момиче, като се правят на призрака на мъртвата й майка. Помня, че шептяха "Кати", бяха облечени в сини нощници и май ги заловиха някъде в музей. И мисля, че бяха луди. Ако някой има идея, нека сподели![]()
Съгласна, че е болен определено : )Първоначално написано от Joc
В Арена - http://www.arenabg.com/torrents.php?...al&category=18
Everything happens for a reason
“Нощта на ужасите” е римейк на едноименния филм от 1985 година и сюжетът ще разказва за младия Чарли Брустър, който си има всичко – популярен е сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в цялата гимназия. За съжаление, всичко това му влияе по негативен начин и той започва да страни от най-добрия си приятел, както и от собствената си майка.
Но животът на Чарли е на път да се промени напълно, когато в съседната къща се нанася Джери Дандридж) – привлекателен и на пръв поглед напълно нормален мъж. Въпреки че Джери изглежда като страхотен човек, с течение на времето Чарли започва да забелязва някои странности в поведението му и разбира че нещо не е наред.
След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития, случващи се единствено през нощта, Чарли разбира че новият съсед е всъщност безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле.
Сега го дърпам този филм ''Нощта на ужасите''.Гледам има положителни коментарчета за филма :P
много е зле.. оригиналът е страшно як, ама тва прилича на пародия.. да спрат да развалят старите филми с посредствени римейкове![]()