.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

пушене на чай

Има ли действие черният чай когато се пуши? (като трева или нещо от сорта.. ) Така съм чувала,но не знам дали е вярно.. та сега сте вие
    п.п нз дали е правилния раздел
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Фен
    Град
    swishtow
    Аз не съм пробвала, но приятели пробваха и мисля, че няма действие, но ти се замайва главатаа .. по-добре не пробвай

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    по-добре недей че ше се пристрастиш
    WE ARE NOT ANGELS!

Грозен слух. В краен случай може да го ползваш, ако нямаш цигари.

аз не пуша обаче ми стана интересно дали вярно има такъв ефект
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Не , съставките на тревата и чая са различни. Съответно ефекта е различен.

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на badsector
    Нищо общо между двете.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Сещам се как на един съученик като му взеха тревата каза, че е чай ;D Ноо нищо общо нямат
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на zero
    Пушел съм сумати и работи като почнем от
    - чай от коприва
    - хижарски чай
    - черен чай
    - зелен чай
    - плодов чай
    - чубрица
    - кафе
    - солети
    - кибрит

Абее, че и сигурно още куп работи, но трева не сум пушил :Д
    >> от някои работи сам си дръпвал само ии моа ти кажа, че от чубрица и кибрит най-мн си изкашлиш белия дроб .. :Д
    А не знам кво треа да е усещането от тревата, за да ти дам сравнение, ноо няма никво спецефично усещане според мен, нооо виж моят съквартирант го хвана лигата доста яко от една цигарка свита от кафе 0.о .. ама той малко хюмне си пада тей, че може иии да е блафирал .. т.е и той да не знае кво му е

Омг зимай си една 10-ка и не се занимавай с чай и простотии : )

Не вярвам.

Цитирай Първоначално написано от zero

- кафе
    - солети
    - кибрит
    Аха. Предполагам, че си шмъркал и брашно, аспирин, сол, пудра захар, сода за хляб, черен и червен пипер, анасон и ким.
    Брат, като пишете нещо с цел да се направите на интересни, поне да е правдободно.

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от zero

- кафе
    - солети
    - кибрит
    Аха. Предполагам, че си шмъркал и брашно, аспирин, сол, пудра захар, сода за хляб, черен и червен пипер, анасон и ким.
    Брат, като пишете нещо с цел да се направите на интересни, поне да е правдободно.
    Омг .. ама ако искаш вярвай бе ... студентската глупост, какво ли не прави ...
    >> Р.с базика базик, но съм шмъркал захар, ванилия, степче
    за съжаление, самооо клип на захарта имам

Супер фен Аватара на mayaaa
    Може и да има... ддз
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Нищо няма да ти стане... ама се пак, не почвай
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

В момента се напуших за пръв път от тоя зелен чай.... Аз щото не съм пушач а то като го смесиш с повечко тютюн и става бомба.... Така ме удари в главаята замаян съм и всичко се повтара. Трева съм пушил супер много време и никой сорт не ми е причинявал това което тоя чай ми причини!

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Има един магазин Nirvana smart shop знам че го има в Бургас и в Слънчев бряг там продават бонгове,лули,билки за пушене(билков тамян който изобщо не ти го препоръчвам защото е пълен с химий един път аз се излъгах и той ме отказа от марихуаната.) Има и соли за вана които казват че наподобяват ефектът на амфетамините,екстазито,и кокаина.И тези боклуци ги продават напълно законно..... ДОРИ И В ИНТЕРНЕТ,нямам представа дали още ги има в интернет(надявам се да ги няма.)
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zero Виж мнението
    - чай от коприва
    - хижарски чай
    - черен чай
    - зелен чай
    - плодов чай
    - чубрица
    - кафе
    - солети
    - кибрит

Абее, че и сигурно още куп работи, но трева не сум пушил :Д
    >> от някои работи сам си дръпвал само ии моа ти кажа, че от чубрица и кибрит най-мн си изкашлиш белия дроб .. :Д
    А не знам кво треа да е усещането от тревата, за да ти дам сравнение, ноо няма никво спецефично усещане според мен, нооо виж моят съквартирант го хвана лигата доста яко от една цигарка свита от кафе 0.о .. ама той малко хюмне си пада тей, че може иии да е блафирал .. т.е и той да не знае кво му е
    Пробвай хероин на фолио.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Пушил съм чай не един път, но ефекта зависи според вида. При повечето няма никъв ефект, но веднъж един приятел изкара някъв холандски чай (така каза), беше супер едър и тъмен - разлигавих се кат' малко дете, подскачах, абе все глупости. Иначе от останалите, има само приятен аромат и т'ва е. Безсмислено е, но става, ако няма к'во да правите..

Az pak sam pushel edin chai , koito mnoo hvashta XXXX Smoke se kazva , porychah si go ot tuk http://prodavalnik.com/novo-lecheben...hhhh-i19477869, dano sym pomognal

Пушил съм и за нищо не става. Ако искаш да пушиш си купи цигари.

Цитирай Първоначално написано от Trabata21 Виж мнението
    Az pak sam pushel edin chai , koito mnoo hvashta XXXX Smoke se kazva , porychah si go ot tuk http://prodavalnik.com/novo-lecheben...hhhh-i19477869, dano sym pomognal
    Поръчал си го, ама друг път
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Пушила съм чай от липа- около 30 минути се смеех на някви глупости, а след това много ми се спеше и ментов чай, от който не става нищо, освен да ме боли глава... а да ви питам: тия, които сте пробвали да пушите чайче, как си го свивате? Щото аз малко неграмотно си го правя

Къде видя само съдържанието на тхц-то в чая не видях..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Вземи пуши райграс, полезно е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си