.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Историйки с емотикони

Не намерих такава тема, нз дали въобще има. Ако да - изтрийте я!
    Такаммм - целта е да напишете кратка историйка, придружена с емотикони.
    Например: Вчера вечер Гошо, селският идиот срещна Марийка и реши да я поздрави. Но понеже не знаеше да говори , реши да използва ръцете си. . Беше видял, че някакви момчета се поздравяваха по някакъв начин , но реши, че е прекалено грубо и я поздрави с един жест, който беше видял от баща си . За негова изненада , Марийка не беше особено очарована и реагира съвсем различно на неговите очаквания . Когато Гошо, пребит , се върна вкъщи, баща му го посрещна както обикновено

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    По добре само с емотикони

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Както си вървях по улицата и срещнат едно момче и той ми . Аз се .. Той ме погледна и каза че съм много . Аз направо се .. Поиска да се срещнем утре и ми даде .. и аз веднага се съгласих . . По-късно разбрах че той е . И аз се почувствах като което се среща с ..
    Помислих си че той може да има всяка но той дойде при мен и ме .. До някъде ме успокои но след това го видях друго момиче .. Бях направо ..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Бях много Отидох до него и .. Той се и започна Обеща ми, че всичко ще бъде Каза, че само След това се Но на другия ден...
    You are beautiful, like a dream come alive, incredible
    A centerfold miracle, lyrical
    You've saved my life again...

Мега фен Аватара на Sunshinebabybyy
    На другия ден той дойде до нас и аз се питах го какво става и той още повече , тогава аз го и и му казах : "Всичко ще се оправи !" , но той .......

Мега фен Аватара на Ashenvale
    каза, че темата съкс. ; trol !

trolololololololoooo

Град

Повече от фен
    Един ден видях мой приятел, да отидох до него и го попитах го какво му е и той ми каза, че е аз му казах да не се отчайва и да отидем да Отидохме и си прекарахме чудесно. Слушахме силна , Тогава той и и започна да . Тогава аз започнах да какво да правя и реших да го заведа вкъщи. Бяхме вече пред тях и той ме знаех, че е само приятелска обич, той ме помоли да остана с него през нощта в тях. Аз приех тъй като не исках да го оставя сам. Когато влязох в тях започнах да , а той . Когато си легнахме, той легна до мен на леглото, аз му казах тогава той . Сутринта се събудих той беше до леглото с една и ме тогава аз се и му казах, че го той каза същото. Поиска да отидем да . но навън беше много . затова решихме да останем в тях. Тогава се . защото той не спираше да и аз започнах да се с него. Той започна да аз му показах и си тръгнах
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

бля бля бляяяяяяяяя

Град
    едни хора се и накрая се стигнало до

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си