Първоначално написано от
TheMightyNadenica

Първоначално написано от
LLOYD18

Първоначално написано от
TheMightyNadenica
Лойд...ти наистина издишаш от всякъде...как да не те плюе...а се извисяваш сам до небесата....а си като гюле!
що да издишам бе пич....нито се извисявам нито нищо....ако не забелязваш за търпението Божие говоря в множествено число....после, съвсем човечно го помолих да не плюе...има хора които искат да научат нещо а вместо това влиза и вижда подигравки....аз ли издишам или цялото ни общество издиша.....що не излезнеш малко навънка бе.....издишам....издишаш ти...... излез малко да видиш как е навънка бе....навсякъде се учи религия в училищата....водят дечицата на причастие.....програма изработена от правителства много по акълни от вас....вие ли сте най-хитрите....пази боже от такива ОПРАВНИЦИ на България....
Муахахахаха...дори напълно спаднал...продължаваш да издишаш! Яко! Ако става на въпрос за научаване...какво прави религията...? И какво отклоняваш темата от теб, към обществото...но айде. Къде Къде в училищата се учи религия...? Я ми посочи...? Кой води "дечицата"...? Я ми посочи тея по-"акълните"...... Тея дето поробват България...? Така ли...? Тези след Тодор Живков ли бе? Всички ран-ъповци ли бе? Нагъл си ...пишлегар! Я се разкарай...
Пишлегар може да викаш на некой от твойта компания....след и по време на Живков са ни осакатили духовно и морално....чалга, мутри, фешън фрикове, емота и секви изроди станаха на мода и всички започнаха тайно да си мечтаят да станат като тях, за сметка на истински ценните работи(като например да извършиш нещо добро в името на нещо свято)....модерно стана да се подиграваш на надеждата и упованието на хората....модерен си не се коси...

....момичето пита нещо което я интересува вие се подигравате самоизтъквайки се колко сте учени.....
на всичкото отгоре в една съседна гърция изучаването на религия е още от първи клас...и не само там....да не ти говоря за руснаците, сърбите, немците, кипърците, испанците, италианците....ако щеш и турците, арабите, индииците, китайците и т.н. ..... кво да ти кажа то се е видяло че ще продължавате с обидите към по различните от вас....