.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    велико търново

и аз искам да излизам

първо незнам дали има такава тема и дали съм я сложила на правилното място но ето и моята история живея в един град а уча в друг и проблема ми е че всичките ми приятели са в града в който уча или в друг много ми е трудно да ходя с автобусите или пак да изляза вечерта както всички правят (пак в друг град).В моя град иамам 2-ма 3-има приятели но те ме мислят за гадна за неудачник или нещо такова със други думи не ме харесват.Моляви кажете какво да направя.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    говори с родителите си. Кажи им, че нямаш приятели и ги помоли да обмислят нещо.... преместване ли, знам ли
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Banned Мега фен

Re: и аз искам да излизам

ами иди на гости на някоя приятелка от града в който учиш за 2-3 дена или я покани тя да ти дойде на гости излезте в твоя град,запознайте се с други момичета..и извинявай как така имаш 2-3 ПРИЯТЕЛИ, а те те мислят за гадна ? ..значи не са ти приятели..или се запознай с някое момиче от твоя град и излизай с нея - тя да те запознае с други.. проблема не ти е чак толкова голям, но май сама не искаш да си го разрешиш..нали знаеш има ли желание има и начин, няма ли желание - намираме оправдание .. айде успех

Мега фен Аватара на iiordanova
    Намери си приятели от твоя град. А за какво ти е да излизаш от 13 годишна по нощите? Изчакай още година и излизай в града,в който учиш и ще се прибираш с автобус.

Град
    София ;д
    Ми като искаш, излизай и се прибирай с автобус. Иначе запознай се с нови хора и така ще си намериш приятели от твоя град, или както каза justasmile, говори с родителите си да се преместите да живеете в града, в който учиш, все пак там са ти приятелите/ките.. (:
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Супер фен
    Хахаха, вземи научи значението на думата "приятел".
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Момичето иска помощ, а не упрек. Айде моля те запази мнението си за себе си! Тя кава, че от нейния град има няколко познати, с които не се вижда. Това е!

Иначе според мен ходи по-често през деня, а за вечерта моли вашите от време на време да спиш у някоя приятелка. УСПЕХ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Момичето иска помощ, а не упрек. Айде моля те запази мнението си за себе си! Тя кава, че от нейния град има няколко познати, с които не се вижда. Това е!

Иначе според мен ходи по-често през деня, а за вечерта моли вашите от време на време да спиш у някоя приятелка. УСПЕХ!
    И аз искам на Луната. Доколкото ми е известно, има известна свобода на словото във форума, пък и не само.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на gummybear
    Намери си нови приятели

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си