- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- слабо място
Първоначално написано от RoSKo0o0
Ами и на мен навсякъде ми е слабо мястоПросто само като усетя дъха му зад врата ми и полудявам...
Врат, уши, устни, гърди, ... малко под пъпа (там където е линията на бикините).. гръб
само на едно място, но няма да го споменавам![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
+1Първоначално написано от imaginemoi
Колкото и тъпо да прозвучи - дланите....И той е много добре запознат с това и постоянно се възползва
![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
На мен рогата са ми слабото място, а защо никоя не е написала опашката
Хммм, слаби местаа... вратът- обожавам това място !! След товаа е когато сме вече в леглото и ТЯ е отгоре и прави най-възбуждащите двежения на света, а си мисли, че не е нищо особено. И другото ми слабо място е целувкаата с език![]()
обожавам врата...ушите понякога :d вътрешната страна на бедрата ,обаче, ме побъркваааа
maDamn
корема и пишката са май само
6б3З10
косата и ушите
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
коремчето, пффф, много ми е слабо там
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ушите (направо се побърквам)![]()
гърба и курема
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън