- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Защо игрите ми не тръгват на Windows 7 ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Наскоро си инсталирах Win 7 и всички игри, които имам ( включително и тези пригодени за Win 7 ), не тръгват. Наскоро изтеглих F.E.A.R 3, за която пише, че работи на Windows 7 и ето каква грешка ми дава : http://imageshack.us/photo/my-images/143/capturexa.png/ . Моля помогнете ми, благодаря предварително!
Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.
Свали си това ако си с 32 битовата версия на Windows 7 - >> ЦЪК <<
Инсталирай го, като администратор (десен бутон на сетъпа и "Run as Administrator") рестартирай компа и пак пробвай дали ще вървят програмите и игрите ти!
Успех!
Благодаря, но забравих да уточня, че съм с 64 битово устройство!Първоначално написано от doomkillerr
Как така 64-ри битово устройство? За операционната система ли става въпрос? Дори да е така инсталирай това, което ти дадох като линк, а също така и това... >> ТУК <<Първоначално написано от cr0s

Благодаря ти много, всичко е точно сега .
Браво!Първоначално написано от cr0s

ако питаш мен направо с инстални 34 битова.. за кво ти е тоя кошляк 64
ААА - разлика има!!!Първоначално написано от Gloppp

Да бе винаги съм се чудил защо някой слагат 64 битова ос като и без тва ще им твари повече.
Нямам намерение да споря с никого! - Който разбира, знае предимствата!Първоначално написано от ThEKiNgG

64 бит и 32 бит си имат предимства!!някой игри не искат със 32 бит ами със 64,пък други със 32..зависи от битовете!

Anyone can cook!Angel forever!

рамец рамец, треа си рамец за х64
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011

не мисля че има особена разлика в потреблението на RAM памет при 32 и 64 bit OS ... аз и на 2 GB RAM предпочитам да сложа 64 bit Win 7, а под 2 GB RAM по добре да сложа XP
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Има имаПървоначално написано от DarkAngelOfHope

слушайте човека! И аз съм с 34 битова. Нема грешкаПървоначално написано от Gloppp

Свали си това ако си с 32 битовата версия на Windows 7 - >> ЦЪК <<
Инсталирай го, като администратор (десен бутон на сетъпа и "Run as Administrator") рестартирай компа и пак пробвай дали ще вървят програмите и игрите ти!
мс много ми помогна

http://prikachi.com/images.php?images/873/6018873P.png
по принцип си прав дефактно не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не е нужно да позная, обаче ако искаш пробвай да монтираш още 4gb отгоре.
^ Отслабни и ти си смешен :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!