.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Поправяне на оценки (12 клас)

Някой по запознат може ли да ми каже как мога да се явя на изпит за поправяне на оценка след 12 клас. Знам само, че може за промяна на цялостната оценка и на определена година и по 3 предмета, но по 3 предмета за по 1 година или колкото искаме. Примерно мога ли да се явя по бг, ае, и немски за 9,10 и 11 клас по всичко. Също така кой ги изготвя тези изпити, учителят който ти преподава по предмета в момента или са някакви стандартни от министерството. И тези които са държали такъв да кажат дали си заслужава. Лесни ли са или има голям шанс да си понижа оценката..

МЕРСИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Никой ли не знае
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Доста е пипкаво цялото нещо.
    Значи, ако сега си 12 клас, много си закъсняла, оценки се поправят края на май и началото на юни.

Оценките от 9 клас по немски, английски, български и математика не подлежат на поправка, защото вече са ти включени в дипломата за основно образование. Оценките от 12 клас също не могат да бъдат поправяни. Остават 10 и 11. Можеш да се явиш на поправка за общо 3 оценки.

Супер фен Аватара на scrooper
    Наистина ли?
    Ахх, колко се надявах да мога да си поправя математиката от 9 клас
    Хем влиза в дипломата за основно, хем и в тази за средно, така ли?!?
    always late but worth the wait!

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Защо математиката в 9-ти клас да не може да се поправи? Тя е за 9-ти клас, а не за 8-ми и си върви в нормален ред? Аз миналата година имам 3 по математика (в 9-ти клас), ама в дипломата за основно е 4, как така стават тея магии?
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Съгласен съм, че няма логика да не можеш да си поправяш математиката от 9 клас
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Олеее ужас, по БГ не може ...? =[
    че на мене тая патка дет заместваше наща ми остави 4, щото се заяде с мене... x[

~ You are why i wanted to die !! ~

Голям фен Аватара на Crazytu
    Можеш да поправяш български, математика и втори чужд език от 9 клас, защото те НЕ влизат в дипломата за основно.

Чл. 113.

(1) Учениците имат право еднократно да се явят на не повече от три изпита за промяна на оценката по учебни предмети след приключване на учебните занятия за последния клас от съответната степен на образование.

(2) (Изм., ДВ, бр. 33 от 2003 г.) Изпитите по ал. 1 се полагат при условия и по ред, определени със заповед на директора на училището, върху учебното съдържание за съответния клас или гимназиалния етап.

(3) Получената оценка на изпит по ал. 1 е окончателна. Когато получената оценка е слаб (2), ученикът се явява на поправителен изпит по реда на чл. 111, ал. 2.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

А има ли някой, който се е явявал на такъв изпит да каже какво представлява и дали е труден и дали си заслужава риска ?!
    И кой изготвя въпросите - даскалът, който ти преподава или определена комисия..

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Тоест не мога да си поправя психология 9 клас, а Етиката и правото от 10 клас ще мога, така ли?

Град
    To The Moon And Back
    И аз си мислех, след 12 клас да си оправя оценката по Бел, понеже в 9 клас една патка ми остави 5, щото не й бях изгодна
    Поздрав, най-сърдечен, драги ми Смехурко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си