Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
Цитирай Първоначално написано от HolyShit
Аха,начи да не яде мазни храни ? А бе лостаджиичета като не разбирате за кво пишете!
Да избягва не да не яде...Разбирачо кое е по добре.Да яде пържени или варени картофи? За кфо трябва да бързаш да пишеш като не си разбрал замисъла ми.И не не се мисла за лостаджииче нито че съм голям капацитет .Наясно съм,че мазнините помагат за горене на подкожните обаче не са полезни в големи количества.
Мерси много за това което ми каза и да ще побягам малко сутрин понеже съм слаб, но имам някоя излишна мазнина по корема поздрави

P.S. извинявай но съм чувал че например понеделник правя тази тренировка и във вторник трябва да почивам. Така ли е през ден ли трябва да ги правя ? Smile
Ами правилно си чул.Попринцип си е до човек.Попринцип мускула расте докато почива,затова е добре да не се претоварва и през ден е най-удачно.Друг е въпроса,че много си зависи от организма.Познавам момчета,които тренират всеки ден и са в адска форма и всекидневните им тренировки не са проблем.Но за сметката на това при всекидневните тренировки има шанс за претрениране.Затова като за начало ако искаш (мисля че футбол лостове и плуване са доста неща наведнъж,въпреки че аз тренирам карате плуване лостове и отделно ходя в зала 1 ден в седмицата + тфа удрям кардио 20 минути всяка сутрин,но за тебе това не е препоръчително) Та ако те урежда карай Понеделник лостове Вторник Плуване (тъй като корем не съм включил в горната тренировка можеш да си намериш в интернет нещо за корем например http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 )
Сряда лостове Четвъртък плуване и корем
Петък лостове Събота почивка Неделя кардио .Никъде не ти включвам футбола защото доколкот знам от приятели дето играят ходят секи ден и имат и мачове.Ако и твойте тренировки са всеки ден по възможност ходи сутрин и забрави за кардиото освен в неделя.
Не ща да пиша с тъпи лостаджиичета,дето си нямат грам представа за храна! Ти под мазнини разбираш пържени картофи ,нали? Разбирачо ще ми вика,тва дет аз го знам за рЪната ,нивга няма го научиш Само като чета постовете ти разбирам всичко!