.
Отговор в тема
Страница 2 от 29 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 724
    Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Випуск 2012, защото ще бъдем най-яките..!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тва ще е последния випуск
    стига бе майна,живее ми се....

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    И аз се вписвам в колонката чакащи да дойде бала.. нямам търпение!

titinkaa и моята втора матура ще е биология
    Pitt

Град
    Пловдив
    ^Ее супер,не съм сама.

Подготвяш ли се вече?

Ами аз съм профил биология и химия и се подготвяме в у-ще..ти ?
    Pitt

Град
    Пловдив
    ^В у-ще я изучавам като ЗИП и отделно вкъщи се подготвям сама.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ^ сигура ли си, че ще успееш сама?
    аз съм география и може да се каже, че съм почнала темите, лееко
    просто леля ми ми преподава и в училище и извън.. и само ме пришпорва, че нямало време
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Град
    Sofia
    И аз съм с вас!И аз завършвам през 2012!

Абе не ни ли е много рано да си мислим за бала?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    рано, рано, ама като няма какво да се прави по цял ден
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    ^ сигура ли си, че ще успееш сама?
    аз съм география и може да се каже, че съм почнала темите, лееко
    просто леля ми ми преподава и в училище и извън.. и само ме пришпорва, че нямало време
    Даа,ще успея.А и най-важното е да се знаят добре уроците от 9-10-ти клас,и после другото е само надграждане на основата.Все пак в 11-12-ти клас учим същото,като в предните 2г.,само дето разширяваме нещата.

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Включвам сее Още ми се струва рано да се вълнувам за бала, много далеч ми изглежда, но сега като дойде септември сигурно ще почна и аз с нервите а втора матура - математика

Град
    Стара Загора

!

и аз се присъединявам към ваасс випуск 2012 уча в химията,за това че съм решила и 2 матура да ми е по химия (там не ме е страх) но по българския........... много ме е страх за матурата, госпожата ни е една усойницаа.... на нищо не ни научи тези 4ри години.....
    А колкото до облеклото за бала не ми се дават много пари за рокля.... ще е нещо късичко и не много официално,за да мога да си я нося после(преди не мислих така,исках дълга рокля с две цепки,но като се замисли човек няма нужда да стои в гардероба и да хваща прахоляк.....)мисля да е светло тиуркоазена,понеже много ми харесва този цвят!А проческата си я знам още от 9 клас хахаха щом до сега не съм си променила мнението,значи ще съм с нея )
    Вие мислили сте по тези въпроси?

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Аз най-вероятно ще бъда къдрава или нещо с къдрици..

Мега фен
    и аз съм за тук, но честно казано не ми се мисли отсега за подготовки- нито за бал, още по- малко пък за кандидатстване. ще стана активна в тая тема чак на есен.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

аз още не съм решила,но дилемата ми е къса рокля ( http://stylissimo-bg.com/images/mk15-30.jpg) <<това или дълга рокля-тип гръцка богиня,а прическата ще зависи от роклята.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от anJin
    аз още не съм решила,но дилемата ми е къса рокля ( http://stylissimo-bg.com/images/mk15-30.jpg) <<това или дълга рокля-тип гръцка богиня,а прическата ще зависи от роклята.

роклята ми харесва,а мислила ли си дали ще ти я шият или от някой магазин ще я купиш?
    Аз съм се спряла на този вид с едно рамо,много ми харесват
    http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=665

а колкото до прическата ще е тази и преди да се върже косата ще е сплетена :Р
    http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=665

Не,на шивачки аз нямам доверие. Ако не си харесам нищо в България и съм решила категорично,че ще е тази рокля от линка,април месец имам път към Лондон и направо от там ще си е взема.

btw и твойта рокля е хубава. Такъв тип рокля ми беше вариант преди ,но понеже на изпращането мисля да съм с къса рокля, очертаваща линиите на тялото ми,за това реших за бала да пречупя тази визия и да съм с нещо по-свободно.

Град
    Стара Загора
    И аз исках да съм с дълга рокля на бала и къса на изпращането,но има едно НО........ един клас сме и се разбрахме че няма да имаме изпращане,а само бал ..... и да не хвърляме толкова пари на вятъра!И класната да може да ни заведе на екскурзия някъде извън България!
    И така едни от най-хубавите рокли и обувки от личен опит знам са в Пловдив(по изчистени модели)обувки също има там!И в Хасково има много хубави обувки и са що годе на добри цени.... като се има предвид,че са от естествена кожа.И въобще няма смисъл да се ходи до София,а камоли до Асеновград......на кичозните рокли са там(бала на сестра ми беше преди 2 години обиколихме цяла България докаато и намерим рокля)Ходихме в Асеновград цените да евтини са,но.....роклите са цигански..... целите в камъни,паеити и т.н.В София същите рокли от Асеновград на двойни и тройни цени.......Да ходихме и по бутиците,имаше много красиви рокли,но..... 3000лв надали някой от тук присъстващите ще даде само за една рокля...... но най-хубавите рокли в България са в модна къща Романтика,наистина си заслужават парите,но определено аз няма да дам за една вечер и то само за роклята, 3000лв която ще я нося само 5 часа и после я слагам в гардероба.....просто няма смисъл балът е един хубав миг в живота да помним го завинаги,но не всички имат възможността да дадат по 5 000лв на децата си само за облеклото....Ами след това който ще кандидатства ще му трябват още пари за прием после като го приемат общежития,абе изобщо покрай баловете,а и след това хвърчат многоооо пари........

именно и аз подкрепям твоето мнение.Не желая да дам куп пари за една вечер,пък и за мен е по-важно от това как ще си изкарам,първите 5 минути ще мисля за облеклото си ,прическта си,грима си и т.н ,след което въобще няма да ми прави впечатление как съм облечена.

Град
    Стара Загора
    http://prikachi.com/images/191/3550191N.jpg тук се вижда по-хубаво прическата
    Искам да кажа че тази година абитуриентките много се изложиха......бяха толкова кичозни,цветни,косите има стърчащи,да не казвам че имаше и полу-голи,някои изглеждаха као лелки,други ттлъстинките им се виждаха.....абе какво да кажа имаше едно момиче което ме изуми като я видях се хванах за глава..... жалко че не я снимах.. и че тя няма фасе...мога само да я опиша не е много пълничка нормална височина е с една дълга рокля на корема беше изрязана,коремчето и отпуснато..... абее няма вина момичето,но да красива беше в лице и то много,нооо роклята определено не беше за нея!
    Единственото момиче което ми хареса беше от моето училище!Името и я описва Хубавена си беше най-хубавата абитуриентка на 2011година поне аз така мисля http://prikachi.com/images/209/3550209q.jpg може да я погледнете имаше камъчета по роклята но сдържано и стилно

ВИПУСК 2012 НЕКА НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ!Нека бъдем най-хубавият випуск!!

да наистина е красива.Не знам ,но за разлика от випуск 2010 ,абитуриентите от випуск 2011 ми харесаха повече,това е мое мнение,поне в града,в който живея ,випуск 2010 бяха все едно бяха излезли от някой цирк.

Град
    Пловдив
    И аз не смятам да давам куп пари за рокля,най-много 500лв бих дала,не повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си